Gündem

09.05’ TE BALIKESİR’DE ZAMAN DURDU

Türkiye’nin dört bir yanında olduğu gibi Balıkesir’de de Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikal edişinin 82. yılında anma törenleri gerçekleştirildi.

Nursima 1

82. YILINDA ANILDI

 

Türkiye’nin dört bir yanında olduğu gibi Balıkesir’de de Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikal edişinin 82. yılında anma törenleri gerçekleştirildi. Saat 09.05’te Atatürk Anıtı’nın önünde saygı duruşu ile başlayan tören İstiklal Marşı’nın okunması ve tören konuşmaları ile devam etti.

Nursima 3

HERKES SAYGI DURUŞUNDAYDI

 

Sosyal mesafe kurallarına uygun olarak düzenlenen 10 Kasım Atatürk’ün Anma Günü töreni başlarken Balıkesir’in her noktasından duyulan siren sesi ile tüm vatandaşlar saygı duruşunda bulundular. Şehrin dört bir yanında araçlarından inen sürücülerin, balkonlarında oturan vatandaşların ve yayaların saat tam 09.05’te başlayan siren sesi ile saygı duruşuna eşlik ettiği görüldü. Anma törenlerine Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, il protokolü, meslek örgütleri, sivil toplum kuruluşları, siyasi parti teşkilatları ve vatandaşlar katılım gösterdi.

Nursima 2 Nursima 4 Nursima 5

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu