GündemÖzel Haberler

1.GÜNDOĞAN’IN SESİ

1.Gündoğan Mahallesi Muhtarı Kadir Yeşil, belediye hizmetlerinden memnun olduğunu söylerken, mahallesinde sağlık ocağı olmadığını anlattı. Mahallesi’ne yapılması gereken sağlık ocağının Hasan Basri Çantay Mahallesi’ne yapıldığını söyleyen Yeşil, ayrıntıları MERHABA okurlarıyla paylaştı.

1. Gündoğan Mahallesi’nde belediye tarafından yapılan çalışmalardan memnun olduğunu söyleyen 1. Gündoğan Mahallesi Muhtarı Kadir Yeşil, kış mevsimi öncesi tüm tedbirlerin alınmaya başladığını söyledi. Mahallesi’ne yapılması planlanan sağlık ocağının, yer bulunamadığı için Hasan Basri Çantay Mahallesi’ne yaptırıldığını söyleyen Muhtar Kadir Yeşil, yaşlıların daha rahat gidip gelmesi için sağlık ocağının mahallesine yapılmasını istedi. 1. Gündoğan Mahallesi Muhtarı Kadir Yeşil, sağlık ocağına uygun yerler olduğunu belirtti.

ÖNCELİK İHTİYAÇLAR

Mahalle sakinlerinin her sorunlarında yanlarında olduğunu söyleyen 1. Gündoğan Mahallesi Muhtarı Kadir Yeşil, ‘’Biz mahalle sakinlerimizin her isteklerinde, her sorunlarında yanlarındayız. Onların istek ve ihtiyaçları önceliğimiz. Sosyal gelir durumu düşük bir mahalleyiz. Mahallemizde 285 kişi sosyal yardım alıyoruz. Bunun dışında da gelen yardımları yılın 12 ayı boyunca ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz’’ dedi.

BAŞKAN AVCI’YI GÖRMEK HENÜZ KISMET OLMADI

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan hizmetlerden memnun olduğunu söyleyen Muhtar Yeşil, Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı’yı da muhtarlığına davet etti. Yeşil, ‘’Biz başta Büyükşehir olmak üzere tüm belediyelerimizin hizmetinden memnunuz. Parklarımıza bakım yapılıyor. Kilit parke taşı döşeme çalışmaları yapılıyor. Yer altı sularının, alt yapının düzeltilmesi, vatandaşın ayağını çamura değdirmemek için çalışmalar yapılıyor. Bir sorun olduğunda belediye yetkililerine anında ulaşabiliyoruz. Bu nedenle memnunuz. Zekai Kafaoğlu Başkanımız her dönem yanımızdaydı. Ben Altıeylül Belediye Başkanımız Hasan Avcı’yı da muhtarlığımıza beklerim. Onu görmek henüz kısmet olmadı’’ şeklinde konuştu.

‘’ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYACAĞIZ’’

Mahalle sakinlerinin en büyük ihtiyacının bir sağlık ocağı olduğunu söyleyen 1. Gündoğan Mahallesi Muhtarı Kadir Yeşil, ‘’Mahallemizde sağlık ocağı eksikliği yaşıyoruz. En yakın sağlık ocağı Hasan Basri Çantay Mahallesi’nde. Biz de sağlık ocağının mahallemize yapılmasını istedik ama yer olmadığı için Cengiz Topel Caddesi üzerinde yeni yapılan köprünün yan tarafına yapılacağı bildirildi. O da Hasan Basri Çantay Mahallesi içerisinde yer alıyor. Yaşlıların oraya ulaşımı çok zor olur. Ya muhtarlık binamızın yanına ya da Altmışaltı evler Cami’nin yanına bu sağlık ocağı yapılabilir. Bununla ilgili mücadelemi sürdüreceğim. Elimizi taşın altına koyacağız’’ ifadelerini kullandı. Fatma Kara

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu