GündemEğitim

1 LİRALAR MAYALANDI

Yeniköy İlkokulunda lösemi hastalığına dikkat çekmek adına ‘‘1 Liramı Mayaladım, LÖSEV’e Bağışladım’’ etkinliği düzenlendi.

Bu projeden dolayı öğrencilerle gurur duyduğunu belirten il Milli Eğitim Müdürü Yakup Yıldız, ‘‘Lösemiye karşı tek yürek olmuş siz güzel öğrencilerimizle bir arada bulunduğum için çok mutluyum’’ dedi.

İl Millî Eğitim Müdürü Yakup Yıldız, 2-8 Kasım Lösemi Haftası dolayısıyla Yeniköy İlkokulunda lösemi hastalığına dikkat çekmek için düzenlenen “Maske takma” ve “1 Liramı Mayaladım, LÖSEV’e Bağışladım” etkinliğinde idareci, öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilerin en değerli varlık olduğunu söyleyen proje yürütücüsü öğretmen Nazan Göktaş: “Lösemili çocuklara destek olmak, onlara bu zorlu yaşam mücadelesinde onların sevinçlerini, üzüntülerini paylaşmak amacıyla böyle bir etkinlik düzenledik.” dedi. İl Millî Eğitim Müdürü Yakup Yıldız yaptığı açıklamada, “Lösemiye karşı tek yürek olmuş; bedenleri küçük ama yürekleri büyük, siz güzel öğrencilerimizle bir arada bulunduğum için çok mutluyum. BENGİ Projesinde en önemli hedeflerimizden biri değerler eğitimidir. Bu etkinlikle aynı zamanda bunu gerçekleştiriyoruz.” dedi. Program, okul öğrencilerinin sunmuş oldukları gösteriler ve Balıkesir Şehir Hastanesi Çocuk Hematoloji Uzmanı Dr. Nihal Karadaş’ın lösemi hastalığı konulu sunumu ile sona erdi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu