GündemDünyadan HaberlerEkonomi

10 Burda AVM, Uluslararası Stevie İş Ödülleri ile Başarısını Dünya Çapında Tescilledi!

Balıkesir’in eğlence, buluşma ve yaşam merkezi 10 Burda AVM, dünyanın en saygın iş ödülleri arasında yer alan, uluslararası şirket ve organizasyonları yıl içinde gösterdikleri performans ve sosyal hayata yansıyan pozitif katkıları çerçevesinde ödüllendiren Stevie İş Ödülleri’nde “Her şey 10’da” isimli büyük açılış projesiyle 1 Altın ve 1 Bronz ödüle layık görüldü.

Kuruluşların ve çalışan profesyonellerin başarılarının onurlandırılması ve kamuoyuna tanıtılması amacıyla başlanan Stevie İş Ödülleri’nin değerlendirme sürecine, her yıl uluslararası 1.000’den fazla profesyonel katılıyor. Esas Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen ve Kasım 2018’de kapılarını açan 10 Burda AVM, Her Şey 10’da Projesi ile Uluslararası İş Ödülleri 2019’da başarısını bir kez daha tescillemiş oldu.

Balıkesir’in adını ilk kez bir uluslararası platforma taşıyan ve Balıkesir’e ilk kez uluslararası ödüller kazandıran 10 Burda AVM, açılıştan itibaren gösterdikleri yoğun ilgiden ve destekten dolayı tüm Balıkesirli’lere teşekkür eder!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu