Gündem

10 Burda AVM’ye TSE’den Güvenli Hizmet Belgesi

 10 Burda AVM’ye TSE’den Güvenli Hizmet Belgesi

 

Balıkesir’in alışveriş, yaşam ve buluşma merkezi 10 Burda AVM TSE COVID-19 Güvenli Hizmet Belgesi’ni alarak, güvenli alışverişi tescilledi.

Balıkesir’in alışveriş, yaşam ve buluşma merkezi 10 Burda AVM, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından uygulanan Covid-19 Hijyen, Enfeksiyon Önleme ve Kontrol Belgeleme Programı’nın şartlarını kusursuzca yerine getirerek TSE COVID-19 Güvenli Hizmet Belgesi’ni alarak, güvenli alışverişi tescilledi.

 

10 Burda AVM T.C. Sağlık Bakanlığı’nın ve Balıkesir Valiliği Hıfzısıhha Kurulu’nun alışveriş merkezlerine ilişkin belirlediği tüm hijyen tedbirlerini eksiksiz olarak yerine getiriyor.

 

İLAVE ÖNLEMLERİN ÇOĞU SADECE 10 BURDA’DA UYGULANIYOR

Resmi düzenlemelere ek olarak, ilave önlemlerin birçoğu, bölgesinde yalnızca 10 Burda AVM’de uygulanıyor. Tedbirleri uygulamanın pratik ve ölçülebilir hale gelmesini sağlayan teknolojik sistemleri, uzman ve tecrübeli ekipleriyle hassasiyet içinde uygulayan 10 Burda AVM’de ziyaretçilerin ve çalışanların sağlığına maksimum özen gösteriliyor.

 

TERMAL KAMERALARLA ATEŞ ÖLÇÜMÜ

“Açık AVM konsepti” avantajıyla ziyaretçilerine Balıkesir’in eşsiz havasıyla tap taze ve güvenli bir ortam sunan 10 Burda’da;

AVM girişlerinde temassız ateş ölçüm cihazlarının yanı sıra vücut ısısını otomatik olarak ölçen termal kameralar kullanılıyor. AVM içerisindeki anlık kişi sayısı otomatik olarak izlenerek kapasite sınırını aşmayacak sayıda kişinin aynı anda AVM içerisinde olması sağlanıyor. AVM girişlerinde özel güvenlik personelleri, ziyaretçilerin doğru biçimde maske kullanımıyla AVM’ye girmelerini sağlıyorlar. ATM kabinlerinin arasına özel paravanlar yapılarak sosyal mesafe koruması sağlanıyor. AVM’de 7 ayrı asansör kabininde aynı anda kullanım kapasitesi otomasyonla sınırlandırılarak sosyal mesafenin korunması sağlanıyor.

 

SOSYAL MESAFE VE TEMAS ÖNLEMLERİ YÜKSEK SEVİYEDE

AVM içerisinde çok sayıda görsel uygulamayla alınan önlemler anlatılarak, ziyaretçilere hatırlatmalar yapılıyor.Bölgemizin en büyük yeme içme alanında masa kapasitesi düşürülerek güvenli ve ferah bir atmosferde sosyal mesafe korunuyor.

Aynı anda 5 ayrı AVM ziyaretçi giriş kapısı ve 5 ayrı alandaki otopark seçeneği ile ziyaretçi giriş dağılımının belli noktalarda birikmeden sosyal mesafeye uygun olarak gerçeklemesi sağlanıyor.Lavabolarda temassız sıvı sabunluk ve kağıt havluluklar konumlandırılarak ziyaretçilerin hiçbir noktaya temas etmeden hijyen koruması sağlanıyor. Profesyonel temizlik kadrolarına ilave olarak kurulan özel eğitimli ve donanımlı “Hijyen Takımı” özellikle lavabolar, yemek katı, ATM alanları, yürüyen merdiven el bantları ve asansörler gibi hassas kullanım alanlarında düzenli olarak dezenfeksiyon işlemlerini gerçekleştiriyor.

 

NANO-CLEAN” UYGULAMASI

Yemek katında istisnasız her kullanım sonrasında masa ve sandalyeler hijyen takımı tarafından dezenfekte edilerek yeniden kullanıma hazır hale getiriliyor.  Ortak dolaşım alanlarında uzun süreli dezenfeksiyon koruması sağlayan “Nano-Clean” uygulaması da düzenli aralıklarla yapılıyor. AVM içerisinde konumlandırılan çok sayıdaki özel üretim maske atık noktalarıyla kullanılmış maske ve eldivenlerin tıbbi atık işlemine tabi tutulması sağlanıyor. AVM içerisindeki ortak dolaşım alanlarında 50 ayrı noktada ücretsiz ve temassız dezenfektan ünitesiyle “adım başı” hijyen koruması sağlanabiliyor. Belirli aralıklarla döneminin şartlarına uygun sesli hatırlatma anonsları yapılıyor.  10 Burda AVM’deki tüm mağazaların kendi sektör kategorilerine özel oluşturulan yönergeleri eksiksiz şekilde uygulamaları sağlanıyor.

 

GÜN BOYU RUTİN DENETİMLER YAPILIYOR

Sürekli olarak gerçekleştirilen resmi kurum ve heyet denetimlerinin yanı sıra AVM içerisinde oluşturulmuş ekiplerce de gün boyu rutin denetimler yapılmaktadır.

Yapılan tüm denetimlerden eksiksiz olarak tam puan alan, uyguladığı üst düzey önlemleri ile hijyen, güven ve konforu ziyaretçilerine sunarak TSE Güvenli Hizmet Belgesiyle tescillenen 10 Burda AVM, bu alanda da bölgesine öncülük etmeye devam ediyor. 10 Burda AVM, belirlenmiş standartların üzerinde yalnızca 10 Burda AVM’de sunulan ekstra önlem, uygulamalar ve teknolojik donatılarıyla birlikte misafirlerinin özel bir alışveriş deneyimi yaşamalarını sağlayarak, Balıkesirlileri ağırlamaya devam ediyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu