GündemEkonomi

10 BURDA’DA TOPLANAN YARDIM MALZEMELERİ KIZILAY İLE GÖNDERİLECEK

Balıkesirlilerin yoğun olarak tercih ettiği alışveriş merkezi 10 Burda İzmir depremi sebebiyle Kızılay tarafından düzenlenen yardım çalışmalarına aracılık ettiğini duyurdu.

 

Balıkesirlilerin yoğun olarak tercih ettiği alışveriş merkezi 10 Burda İzmir depremi sebebiyle Kızılay tarafından düzenlenen yardım çalışmalarına aracılık ettiğini duyurdu. 6 Kasım tarihine kadar vatandaşlar tarafından İzmir deprem bölgesine ulaştırılmasını istenen yardım malzemelerinin 10 Burda Danışma Noktası’nda toplanmaya devam edildiğini belirten alışveriş merkezi yetkilileri toplanan yardım malzemelerinin Kızılay aracılığı ile depremzedelere ulaştırılacağını açıkladı.

 

İHTİYAÇLAR BELİRTİLDİ

 

10 Burda yetkilileri tarafından gönderilecek yardım malzemelerine ilişkin battaniye, hijyen ürünler, gıda malzemeleri ve çocuk ile yetişkin giysileri ihtiyaçlarının olduğu bilgisi paylaşıldı. Cuma günü öğle saatine kadar toplanacak yardımları Kızılay aracılığı ile deprem bölgesine ulaştırılacağı açıklandı. 10 Burda alışveriş merkezi yetkilileri yaşanan deprem ile ilgili olarak İzmirli vatandaşlara geçmiş olsun dilekleri iletti.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu