GündemSporTürkiye Gündemi

100 Milyol Euroluk Yıldız Yerine Arda Güler

100 milyol euroluk yıldız yerine Arda Güler. Borussia Dortmund’dan dev atak. Arda Güler dünya devlerinin gözdesi.

 

100 milyol euroluk yıldız yerine Arda Güler. Borussia Dortmund, Jude Bellingham’ın satılması halinde Arda Güler’i transfer etmek istiyor. Alman ekip  , Fenerbahçe’nin başarılı oyuncusu Arda Güler’i transfer etmek için harekete geçecek.

 

2 33

Borussia Dortmund, Jude Bellingham’ı 100 milyon euroya Real Madrid’e satmayı planlıyor. Transfer resmileştiğinde Arda Gürel için harekete geçecek.

 

Borussia Dortmund’dan Arda Gürel Planı

 

Borussia Dortmund 18 yaşındaki Arda Gürel’i uzun süredir takip ediyor. Yıldız için planı belli oldu. Jude Bellingham’ı 100 milyon euro bedelle Real Madrid’e satması sonucu İngiliz yıldızın yerini Arda Güler ile dolduracak.

3 11

Dünya Develerinin Gözdesi

 

Akşam’ın haberine göre Arda Güler, sarı-lacivertli formayla sergilediği başarılı performansla tüm futbolseverlerin beğenisini topluyor. Avrupa devlerini de Arda Güler’i yakın takibe aldı. Yakında takibe alan takımların arasında PSG, Barcelona, Ajax ve Newcastle United’da yer alıyor.

Arda Gürel Bu Sezon

 

Fenerbahçe formasıyla şu ana kadar 29 resmi maça çıktı. Çıktığı çamların 12’sinde ilk 11’de yer aldı. Yıldız oyuncu, 6 gol ve 4 asistle skora etki etti.

 

Ayrıca daha fazla haber için tıklayın…

Ayrıca daha fazla spor haber için tıklayın…

 

Arda Güler Hakkında

Arda Güler, 25 Şubat 2005’te  Ankara ‘da doğdu. Orta saha mevkiinde oynayan Türk millî futbolcudur. Süper Lig takımlarından Fenerbahçe’de forma giymektedir.

2014-2019 yılları arasında Gençlerbirliği’nin altyapı takımında forma giydi. 20 Şubat 2019 tarihinde 150.000 TL (28.000 Euro) karşılığında Fenerbahçe’nin altyapı takımına transfer oldu. Ayrıca 13 Ocak 2021 tarihinde Fenerbahçe ile 2.5 yıllık profesyonel sözleşme imzaladı. Bununla birlikte Fenerbahçe formasıyla, U19 Süper Ligi’nde 19 maça çıktı 7 gol, 4 asist ile takımına katkı sağladı. Fenerbahçe, U19 Süper Ligi’ni 6. sırada tamamlayarak play-off oynama şansı yakaladı. Özellikle Arda Güler, Medipol Başakşehir U19 takımıyla oynanan maçta 3 gol ayrıca 1 asist yaptı. Bununla birlikte maç 6-0’lık Fenerbahçe galibiyeti ile sonuçlandı. Kasımpaşa U19 takımıyla oynanan üçüncülük maçında ise 1 gol, 2 asist ile takımına katkı sağladı. Fenerbahçe 5-1’lik skorla ligi üçüncü olarak tamamladı.  Ayrıca Arda Güler turnuvada play-off gol kralı unvanına erişti.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu