EğitimGündemTeknoloji

100. YIL MESLEK LİSESİ BİLİM FUARI

İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Yıldız, Altıeylül 100. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı açılışında idareci, öğretmen ve idarecilerle bir araya geldi.

TEKNOLOJİYE AYAK UYDURDULAR

100. Yıl Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan Bilim Fuarının açılışına İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Yıldız, Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Altıeylül Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özen, Kara Astsubay Meslek Yüksek Okulu Komutanı Öğrt. Alb. Bahattin Karabölük, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Mehmet Ali Aşuk, Altıeylül İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çelik, idareci, öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı. 32 danışman öğretmen ve 60 öğrencinin hazırladığı 20 projenin sergilendiği bilim fuarında açılış konuşması yaptı.
Okul Müdürü Ayhan Kılıç, “Öğrencilerinin gelişen teknolojiye ayak uydurmaları, projelerde görev almaları ve böylelikle sorumluluk bilincini geliştirmelerinde bilim fuarlarının önemini belirterek tüm öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti.”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu