GündemDünyadan Haberlerİlçe Haberleri

15 TEMMUZ ANISINA PUL

Altıeylül Belediyesi 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Beraberlik Günü anısına üzerinde ilçe 15 Temmuz Demokrasi Şehitler ve Ömer Halisdemir Anıtı fotoğrafı bulunan pul bastırdı.

BU MİLLET 15 “TEMMUZ’DA ÇOK BÜYÜK BİR DESTAN YAZDI”

Altıeylül Belediyesi Başkanlık makamında gerçekleşen anı pulu teslim töreninde bir konuşma yapan Belediye Başkanı Hasan Avcı “Yaklaşık 30-40 sene önce çocukluğumuzda pul biriktirirdik. Bugün de belediye olarak pul bastırmak için PTT ile görüştük ve belediye logomuzun ve ayrıca 15 Temmuz Şehitler ve Ömer Halisdemir anıtımızın fotoğrafının olduğu iki tip pul bastırdık. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Hem geçmişe, anılarımıza gitmekle beraber, hem de 15 Temmuz arefesinde; 15 Temmuz’u unutmamak ve unutturmamak adına üzerimize düşen vazifeleri yapmaya gayret ediyoruz. Bundan sonra da inşallah milletimizin hafızasından 15 Temmuz’u çıkartmamak, unutturmamak için maksimum gayret sarf edeceğiz ki,  15 Temmuz ‘da kalkışma yapan, o geceyi yeniden yaşatmak isteyen zihniyet bir daha böyle bir harekete kalkışmasın.” Altıeylül belediyesinden edinilen bilgiye göre  Avcı “Bu millet 15 Temmuz’da çok büyük bir destan yazdı. İnşallah bu yazdığı destanla düşmanlarına çetin bir korku salarak bundan sonra Milletimizi memleketimizi bölmeye çalışanlara fırsat verilmemiş olsun. Biz 15 Temmuz inancı, ideali, şuuru ve bilincini hiçbir zaman kaybetmemeliyiz. Her zaman tetikte olmamız lazım. İnanıyorum ki, bundan sonra Türk Milleti’nin önü açılacaktır, daha parlak daha güzel günler yaşayacağız. Bu vesile ile, PTT Baş Müdür Vekilime de teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

“TANITIM İÇİN PUL BASTIRDIK”

PTT Baş Müdür Vekili Salim Kaplan ise, PTT’nin hizmetlerini tanıtma amacıyla Başkan Avcı’ya ziyarette bulunduklarını söylerken şunları dile getirdi; “PTT’nin hizmetlerinden kişisel pul hizmetini sunmak için Sayın Başkanımıza ziyarette bulunduk.  İki ayrı tasarım olan objeyi postada kullanmak üzere ve tanıtım yapmak için, pul olarak bastırdık. Ayrıca bu pullarımızı özel gün, nişan, düğün şeklindeki günler için de bastırılıyor. Başkanımızın bize göstermiş olduğu ilgiye huzurlarınızda teşekkür ediyorum” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu