GündemGörüntülü Haberler

15 Temmuz Şehidinin oğlunun sünnet arabası ‘Ejder’ ve makam aracı oldu

15 Temmuz şehidi polis memuru Turgut Solak’ın oğlu Alper’in sünnet düğününde düğün aracı toplumsal olaylarda kullanılan ve ‘Ejder’ olarak adlandırılan zırhlı polis aracı ile Balıkesir Altıeylül ilçe Belediyesi Başkanı AK Partili Hasan Avcı’nın makam aracı oldu.

15 Temmuz hain darbe girişimi gecesi Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığı’na düzenlenen saldırıda şehit düşen polis memuru Turgut Solak’ın oğlu Alper’in sünnet düğününde düğün aracı toplumsal olaylarda kullanılan ve ‘Ejder’ olarak adlandırılan zırhlı polis aracı ile Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı’nın makam aracı oldu. Balıkesir merkez Altıeylül ilçesinin AK Partili Belediye Başkanı Hasan Avcı makam aracını şehit Solak’ın oğlu 6 yaşındaki Alper’e düğün aracı tahsis ederken ve Balıkesir Emniyet Müdürlüğü’de toplumsal olaylarda kullanılan ve ‘Ejder’ olarak adlandırılan zırhlı aracı düğün aracı yaptı.

Altıeylül’ün kırsal Avabayındır Mahallesi’nde düzenlenen sünnet törenine Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, Balıkesir Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, AK Parti İl Başkanı Hasan Demiraslan, Şehit Solak’ın mesai arkadaşları ve çok sayıda davetli katıldı. Mehter takımının da gösteriler sunduğu ve mevlit okutulan sünnet şöleninde başkan aracı ve ‘Ejder’e sırasıyla binerek köy turu atan Alper Solak ve ablası Beyza Solak mutlu anlar yaşadı. Şehit çocukları daha sonra makam araçlarıyla babalarının mezarını ziyaret ederek dualar okudular. Sevinçlerini arkadaşlarıyla da paylaşan şehit çocukları Başkan Avcı ve polislere teşekkür ettiler.

‘ŞEHİTLERİMİZİN ÇOCUKLARI BİZİM ÇOCUKLARIMIZ’

15 Temmuz Şehidi Turgut Solak’ın sünnet cemiyetlerinde bulunmaktan mutluluk duyduklarını söyleyen Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, belediye olarak sünnet töreninde yeraldıklarını belirtti. Makam aracını şehidin oğlu Alper Solak’a sünnet aracı olarak verdiklerini ifade eden Avcı, “Aracımızla birlikte şoför ve korumamızı da kendilerine takdim etmiş olduk. Şehitlerimiz bizim başımızın tacı, onların emanetleri bizim emanetimiz. Onların çocukları bizim çocuklarımız. Şehitlerimizin emanetlerini boynu bükük bırakmamak için belediye olarak elimizden gayreti sarfediyoruz. Biz sadece öksüz çocuklarımız için değil, vatanı ve milleti için şerefle mücadele etmiş, şerefle bu memleketin bayrağını taşımız ve sonunda şahadet şerbetini içmiş şehitlerimizin emanetlerine sahip çıkmak için maksimum gayret sarfediyoruz.” dedi.Devrim Derin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu