Gündem

179 YILDIR HALKIN GÜVENİ İÇİN VAR

Vali Ersin Yazıcı, Jandarma Teşkilatının 179. (14 Haziran 1839) kuruluş yıl dönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Vali Yazıcı mesajında, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin bağrından çıkmış İçişleri Bakanlığımıza bağlı kahraman Türk Jandarmasının, kırsalda asayiş ve güvenliğin sağlanmasında önemli görevler üstlendiğini ifade etti.

BÜYÜK BİR FEDAKÂRLIKLA GAYRETLE GÖREVİNE DEVAM EDİYOR

Jandarmanın hizmetlerine vurgu yapan Vali Ersin Yazıcı, Jandarmanın ülke genelinde halkın huzur ve güvenliğinin sağlanması yönünde önemli hizmetler ifa ettiğini belirterek, “Emniyet teşkilatıyla birlikte toplumun huzur ve güvenliğinin sağlanmasındaki en temel unsurlardan olan Jandarma Teşkilatının kuruluşunun 179. yılını kutlamanın onur ve gururunu yaşıyoruz. Jandarma Teşkilatımız, kuruluşundan bugüne yüce milletimizin engin sevgi ve güvenine mazhar olmuş, Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmez bütünlüğünün korunması, milletimizin huzur ve güvenliğinin sağlanması yönündeki hizmetleri ile milletimizin takdirini kazanmıştır. Her geçen gün kendisini geliştirerek ülkemizde huzur ve güvenliğin temininde çok takdir edilecek bir yere ulaşmıştır. İlimizde de Jandarma teşkilatı büyük bir fedakârlıkla gayretle vazife icra etmektedir. ” dedi.

179 YILLIK BİRİKİM

Jandarmanın sorumluluk alanının büyüklüğüne karşın 179 yıllık birikimi ile üstlendiği tüm görevleri başarıyla yerine getirdiğini belirten Vali Yazıcı, “Binlerce yıldır bu topraklar üzerinde; barış, kardeşlik ve huzur içinde yaşayan vatandaşlarımızın, huzur ve güvenliğinin sağlanmasında bu güne kadar hiçbir tehdide boyun eğmeden görevini yerine getiren kahraman jandarmamızın, bundan sonra da üstlendiği zorlu görevi başarıyla sürdüreceğine yürekten inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle; Jandarma Teşkilatının 179. kuruluş yıl dönümünü kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, görevleri sırasında şehit olan kahraman Mehmetçiklerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyor, tüm Jandarma Teşkilatına başarılar diliyorum.” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu