GündemEğitimSpor

2. Karesi Kuva-yi Milliye Satranç Turnuvası Sona Erdi

2. Karesi Kuva-yi Milliye Satranç Turnuvası Sona Erdi

Karesi Belediyesi, Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Türkiye Satranç Federasyonu işbirliğinde Altıeylül Kurtuluş Etkinlikleri kapsamında düzenlenen 2. Kuva-yi Milliye Satranç Turnuvası sona erdi.

Kültürel, sanatsal, soysal ve sportif faaliyetlere önem veren Karesi Belediyesi yeni bir etkinliğe daha imza attı. Karesi Karesi Belediyesi, Balıkesir Gençlik ve Spor İl Mdürlüğü ve ayrıca Türkiye Satranç Federasyonu işbirliğinde düzenlenen 2. Kuva-yi Milliye Satranç Turnuvası haftasonu Alparslan Türkeş Spor Kompleksi’nde düzenlendi. Turnuvada dereye girenlere ödülleri düzenlenen törenle verdiler. Karesi Belediye Başkan Yardımcısı Uğur Türkmen, Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu ile Karesi Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Adem Özalp’in katıldığı ödül töreninde dereceye girenlere para, madalya ve ayrıca kupa hediye ettiler.

Turnuvada Enes Yusuf Maruflu 1., Ataberk Türkmen 2., Salih Yusuf Sunguralp Özü ise 3. oldu. Turnuvada konuşan Karesi Belediye Başkan Yardımcısı Uğur Türkmen, katılımlarından dolayı sporculara teşekkür ederken, ayrıca turnuvayı önümüzdeki yıllarda da sürdürmek istediklerini söyledi. Türken, desteklerinden ötürü ayrıca Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan’a da teşekkür etti.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu