GündemEkonomiSiyaset

2021 Asgari Ücret Açıklamalarını Değerlendirdi

2021 Asgari Ücret Açıklamalarını Değerlendirdi

 

2021 Asgari Ücret Açıklamalarını Değerlendirdi. CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı Balıkesir’deki bazı CHP Belediyelerinin şu ana kadar yapmış oldukları açıklamalar doğrultusunda 2021 asgari ücretlerinin belediye personelleri için 3 bin 100 lira ve üzerinde verilmesi kararları ile ilgili olarak açıklamada bulundu.

CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı “Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatı ile Balıkesir’de emekten yana ücret politikası uyguluyoruz.” dedi.

 

“GENEL BAŞKAN KILIÇDAROĞLU’NUN TALİMATI”

CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı Edremit, Balya, Gömeç, Burhaniye Belediyeleri tarafından yapılan asgari ücret arttırılmasına yönelik açıklamaları değerlendirdi. Açıklanan rakamların parti Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından talimatlandırıldığını dile getirdiği açıklamasında Serkan Sarı şöyle kaydetti:

İKRAMİYE DETAYLARI PAYLAŞTI

“Balıkesir’de CHP’li Belediyelerimiz Emeğe saygılı belediyecilik örneği göstererek sendikalı işçilerimiz ile yapılan sözleşme sonucunda 2021 yalında en düşük ücret Net 3bin 250 lira olacak, bu ücretlere ilave birçok belediyemizde ilave olarak 2 bayram ikramiyesi + 1Mayıs işçi bayramı ikramiyesi + çocuk yardımı + doğum ve düğün yardımı + yakacak yardımı + yemek yardımı ve haftalık çalışma süresi 40 saat olarak belirlendi.

“BAŞKANLARIMIZI YÜREKTEN KUTLUYORUM”

Bugün Belediyelerimizde yarın tüm Türkiye’de hakça bir düzen inşa edeceğiz. Yandaşa değil vatandaşa hizmet için çalışıyoruz. Bütün belediye başkanlarımızı yürekten kutluyorum, emekçi kardeşlerimiz ile birlikte çok çalışacağız halkımıza en iyi hizmeti vereceğiz, bize olan güvene layık olacağız.”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu