Görüntülü Haberler

2021 Yılının İlk Günlerinde Vali Şıldak’tan Önemli Açıklamalar

2021 Yılının İlk Günlerinde Vali Şıldak’tan Önemli Açıklamalar

 

2021 yılının ilk günlerde Merhaba Gazetesine özel açıklamada bulunan Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, Uyuşturucu ile mücadele kapsamında yapılanları ve Covid-19 salgınında gelinen son noktaya dair gelişmeleri değerlendirdi.

 

“Umuda Açılan Kapıyı Açtık Ciddi Sayıda Başvuru oldu”

Vali Şıldak, Birçok kurum ve kuruluşun bir araya gelerek, 2020 yılı içinde Uyuşturucu kullanımı ile mücadele ve rehabilitasyon ile ilgili olarak başlatılan, ‘Umuda Kapı Açıyorum Hayata Tutunuyorum’ projesine, kısa sürede ciddi sayıda başvurunun memnuniyet verici olduğunu belirtti.

Umut Kapısı İnsanlar İncitilmeden Açılıyor

Son bir hafta içinde yapılan 9 başvuru ile birlikte, 59 kişinin hayata tutunmak için başvuruda bulunduğunu ifade eden Vali Şıldak, “insanları incitmeden, mahremiyet kurallarını sağlayarak, onlara hakikaten belirli güvenceler vaat ederek ve buna inanmış bir kadro ile çalışıyoruz” dedi.

Kısıtlama ve Tedbirler Bir Yere Kadar İşe Yarıyor

Covid-19 pandemisi ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Vali Şıldak, “Vaka sayıları Aralık ilk haftasından itibaren bir düşüş eğilimine girdi. Bu düşüşü tedbirlerle sağlayabildik, ancak tedbirlerle bir yere kadar işe yarıyor ve düşüşün devamlılığı için daha fazla çaba göstermemiz lazım” dedi.

Haber: Kamil Akyürek

İşte Vali Şıldak’ın Açıklamalarının tamamı…

 

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu