Gündemİlçe HaberleriSiyaset

“2023 Hedeflerimiz İçin Sahadayız”

“2023 Hedeflerimiz İçin Sahadayız”

AK Parti Edremit İlçe Başkanlığı, tüm kadrolarıyla her gece gerçekleştirdiği Çat Kapı Ev Ziyaretleri programına devam ederken, İlçe Başkanı Ekrem Umutlu, AK Parti’nin 19’ncu İktidar Yılı nedeniyle açıklamalarda bulundular.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 19 yıldır iktidarda tuttuğu AK Parti’nin ve Türkiye’nin 2023 ve diğer tüm hedeflerine erişmesi için çabalayan AK Parti Edremit İlçe Bakanlığı, her gece Çat Kapı Ev Ziyaretleri gerçekleştiriyorlar. İlçedeki 47 mahallede bir süredir yoğun bir çalışma temposuna giren Edremit’in AK Kadroları, çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmamak için programlarına ara vermiyor. Hazırladıkları program dahilinde, İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları ile Mahalle Başkanlıkları görevlilerinden oluşan heyetler, çat kapı ev ziyaretlerinde üye kayıtları gerçekleştirirken, ilçe sakinlerinin sorun, görüş ve önerilerini dinliyor. Yapılan ziyaretlerden memnuniyet duyduklarını ifade eden vatandaşlar, ayrıca AK Kadrolara teşekkür ederek çalışmalarında kolaylıklar diliyor.

“HİZMET MEŞALEMİZ 19 YILDIR SÖNMÜYOR”

AK Parti İktidarının 3 Kasım 2002 tarihinden bu güne 19 yıldır hizmet meşalesini söndürmediğine dikkat çeken AK Parti Edremit İlçe Başkanı Ekrem Umutlu, “Millete Hizmet Yolunda Daima Yeni, Daima Genç’ sloganımız ile ülkemizi, partimizin 2023 hedeflerine eriştirmek için ayrıca çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. AK Kadrolarımız ile ilçemizin 47 mahallesinde Çat Kapı Ev Ziyaretleri Programımızı devam ettiriyoruz. Ülkemizin kaderini değiştiren AK Parti, 3 Kasım 2002 günü ateşlediği iktidar meşalesini 19 yıldır gururla taşıyor. İnandığımız yolda, dur durak bilmeden halkımıza hizmet için yürüyoruz. İktidardaki 19’nci yılımızı kutlamanın haklı gururunu yaşıyoruz. İlçemizi ve ilçe halkımızı hak ettiği AK Belediyecilik ile ayrıca yeniden buluşturmakta kararlıyız. Durmak Yol Yola Devam” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu