2025'in İlk Toplantısında Talepler Dinlendi
Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, 2025 Yılının İlk Vatandaş Buluşmalarını Gerçekleştirdi

2025’in İlk Toplantısında Talepler Dinlendi
Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, 2025 yılının ilk vatandaş buluşmasını gerçekleştirerek halkla bir araya geldi.
Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, 2025 yılının ilk vatandaş buluşmasını gerçekleştirerek halkla bir araya geldi. Buluşmada, Balıkesirli vatandaşlar, çeşitli taleplerini doğrudan Vali Ustaoğlu’na iletme fırsatı buldu.
Vatandaşların Talepleri Dinlendi
Vali Ustaoğlu, vatandaşlarla birebir görüşerek, her bir talebi dikkatle dinledi. Vatandaşlar, yaşam kalitelerini artırmak ve şehirdeki bazı sorunlara çözüm bulunması amacıyla taleplerini paylaştı. Vali Ustaoğlu, iletilen taleplerin en kısa sürede yerine getirilmesi için gerekli çalışmaları başlattı.
Çözüm İçin Hızlı Adımlar
Gerçekleştirilen buluşma, Balıkesir’deki kamu hizmetlerinin iyileştirilmesi adına önemli bir adım olarak değerlendirildi. Vali Ustaoğlu, vatandaşların ihtiyaçlarına hızlı ve etkin bir şekilde cevap verebilmek için tüm ilgili kurumlarla işbirliği içinde hareket edeceklerini belirtti.
Haber Merkezi
Kahvehanelerde Balıkesir’in Gündemi Konuşuldu