Gündemİlçe HaberleriSiyaset

24 HAZİRAN’A DOĞRU

AK Parti Balıkesir İl Başkanı Av.Hasan Demiraslan, Gönen’de seçim çalışmasına katıldı. Gece mitinginde, “Biz yapalım, muhalefet yıkalım diyor. İşte meydan, işte millet. 24 Haziran’da yıkıma uğrayacaksınız” sözleriyle siyasi rakiplerine meydan okudu.

AK Parti Balıkesir İl Başkanı Av.Hasan Demiraslan, bir hafta içinde ikince kez geldiği Gönen’de, mahalle mahalle, sokak sokak gezerek 20 kilometre yol katetti. AK Parti il başkanlığından edinilen bilgiye göre, Gezilere AK Parti İlçe Başkanı Erdinç Odabaşı, Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kayınbiraderi Ali Gülbaran, il ve ilçe yöneticileriyle çok sayıda partili katıldı. Gündüz programında esnaf ve vatandaşların talep ve sorunlarını dinleyen Başkan Demiraslan, 24 Haziran seçimleri için destek istedi. Karşıyaka Mahallesi’nde düzenlenen gece mitinginde meydanı tıklım tıklım dolduran kalabalığa seslenen Başkan Demiraslan, “Görüyorum ki Gönen istikrar devam etsin istiyor. Bunun yolu 24 Haziran’da sandıktan geçiyor” dedi.

“AK PARTİ KADINLARLA GÜÇLÜ”

Meydanı dolduran kadınlara çok teşekkür eden Başkan Demiraslan, “Kadınlarımızın AK Parti’ye ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a olan sevgisi çok büyük. Ailesinden, işinden fedakarlık edip, istikrar için, güçlü Türkiye için, mazlumların lideri Cumhurbaşkanımız için gecenin bu saatinde meydanlardaki desteğinizi görmek beni çok mutlu etti” dedi. Cumhuriyet tarihinde seçilen ilk kadın milletvekili Ayşe Akbaş’ın AK Partili olduğunu söylemenin haklı gururunu yaşadığını ifade eden Başkan Demiraslan, “Ayşe Akbaş’ın ardından, Tülay Babuşçu ve bu dönem ki Balıkesir Milletvekilimiz Sema Kırcı meclisteki Balıkesirli kadınlarımızdı. Bu dönem 9 milletvekili adayımızdan üçü kadın. AK Parti kadınlarla güçlü” şeklinde konuştu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu