GündemSiyasetTürkiye Gündemi

 ‘‘30 Ağustos Zaferi Türk Milleti’nin Onurudur’’

 ‘‘30 Ağustos Zaferi Türk Milleti’nin Onurudur’’

 

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, 30 Ağustos Zafer Bayramını milletçe coşku ve gururla kutladıklarını söyledi. Akın, “30 Ağustos Zaferimiz, Türk Milleti ve Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimizin vatanını, bağımsızlık ve özgürlüğünü azimle, inançla ve kararlılıkla nasıl müdafaa edeceğini bütün Dünyaya gösteren gurur kaynağı zaferimizdir” dedi.

 

‘’ BAĞIMSIZLIK VE ÖZGÜRLÜK MÜCADELEMİZ’’

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, Türk Milletinin ve Türk Silahlı Kuvvetlerinin 30 Ağustos Zafer Bayramını kutladı. Ahmet Akın şunları söyledi: “Başkomutanımız Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkışıyla ilk adımı atılan bağımsızlık ve özgürlük mücadelemiz, Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Savaşı ile bizlere gurur veren büyük bir zaferle sonuçlanmıştır. Vatanımızın içinde bulunduğu zor koşullarda milletimizle kenetlenen, Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğindeki Kahraman Ordumuz, bağımsızlık ve özgürlük kararlığıyla Kurtuluş Savaşı’nı kazanmış, 30 Ağustos Zaferimiz ile tüm dünyaya duyurmuştur. Türkiye Cumhuriyeti’ni müjdeleyen en büyük kazanımlarımızdan biri olan 30 ağustos Zaferimiz Bugün coşkuyla kutladığımız en büyük bayramlarımızdandır.

‘’ YÜCE TÜRK MİLLETİNİN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLU OLSUN’’

Akın 30 Ağustos Zafer Bayramı ile ilgili konuşmasının devamında: ‘’ Bu topraklarda bağımsız, özgür ve kendi bayrağımız altında yaşamımızı sağlayan; Başta Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, silah arkadaşların… Kurtuluş Savaşımızın Aziz Şehitlerini, terörle mücadele ederek huzur ve güvenimizi sağlamak için canlarını feda ederek şehit düşen kahraman asker ve polislerimizi, merhum gazilerimizi bir kere daha hürmet, minnet ve şükranla anıyorum’ ’dedi. Akın’’ Hayatta olan onurumuz gazilerimize sağlıklı bir ömür diliyorum. Yüce Türk Milletinin 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun’’.

Haber: Muhammed Can Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu