GündemDünyadan Haberlerİlçe HaberleriSpor

4 GÜNLÜK FESTİVAL STARTI YARIN VERİLİYOR

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde bu yıl 4’üncüsü düzenlenecek Ulusal Burhaniye Bisiklet Festivali için ön hazırlıklar tamamlandı.

FARKLI İLLERDEN GELENLER PEDAL ÇEVİRECEK

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde bu yıl 4’üncüsü düzenlenecek Ulusal Burhaniye Bisiklet Festivali için ön hazırlıklar tamamlandı. 28 Haziran Perşembe günü başlayacak ve 4 gün sürecek festival, 1 Temmuz 2018 tarihinde sona erecek.Burhaniye Öğretmenler Mahallesi Çevre Koruma ve Güzelleştirme Derneği (BÖMÇED) ile Pegasus Bisiklet Grubu tarafından, Burhaniye Belediyesi işbirliğiyle düzenlenen 4’üncü Ulusal Burhaniye Bisiklet Festivali yarın başlıyor. 4 gün sürecek festivalde, Türkiye’nin farklı illerinden gelecek 150 bisikletli pedal çevirecek.

KAMP ALANINDA OLACAK

Ayaklı Mesire Alanı’nda konaklayacak misafirlerin en iyi şekilde ağırlanması için Burhaniye Belediyesi tarafından başlatılan hazırlıklar tamamlandı. Belediyeden edinilen bilgiye göre,yarınü öğle saatlerinden itibaren katılımcıların kamp alanına gelmesi bekleniyor. Bu seneki festival kapsamında, sadece Burhaniye’ye bağlı ve daha önceki yıllarda gidilmeyen kırsal mahalleler rotaya dahil edildi. Festivalin süresince; Taylıeli, Pelitköy, Ağacık, Yunuslar, Börezli, Çallı, Kuyucak, Çamtepe, Bahadınlı ve Şahinler mahalleleri pedallanacak.

UYSAL “ BİSİKLET TUTKUNLARINI BEKLİYORUZ”

Burhaniye Belediyesi tarafından üç yıldır düzenlenen Bisiklet Festivali’nin, turizmin çeşitlendirilmesi konusunda bölgeye destek olduğunu söyleyen Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal, festival için Türkiye’nin çeşitli illerinden birçok bisiklet meraklısının Burhaniye’ye geldiğinin altını çizerek, bisiklet turizminin bölgede geliştirilmesi, turizmin çeşitlendirilmesi, alternatif yaklaşımların getirilmesi amacıyla ellerinden gelen desteği verdiklerini belirtti. Sporcuları Burhaniye’de ağırlamaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Uysal, bisiklet tutkunlarına başarılar diledi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu