GündemEkonomiİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

4 kalem kuru tip bakımsız akü alınacak

4 kalem kuru tip bakımsız akü alınacak

 

Balıkesir Burhaniye Devlet Hastanesi Başhekimliği 4 Kalem kuru tip bakımsız akü alımı gerçekleşecek.

 

Mal alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile olacak. Teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden olacak.

Süresi/teslim tarihi belli oldu. Buna göre;

Sözleşme imzalandıktan sonra yazılan sipariş yazısının yükleniciye ulaşmasını takip eden en geç 5 (beş) işgünü içerisinde hastanemize teslim edilmesi gerekmektedir. Sipariş yazısının yükleniciye ulaştığı tarih, sözleşmedeki tebligata esas adres, esas faks numarası ya da e-posta adresinden herhangi birine yapılacak bildirim tarihi olarak dikkate alınacaktır. Hem tebligata esas adres, hem faks numarası hem de e-posta ile bildirim yapılmış ise bildirim en erken hangi iletişim aracı ile yapıldıysa bu tarih dikkate alınacaktır. Sözleşme imzalanmasına müteakip, sözleşme süresi içerisinde şartnamede belirtilen hususlar tamamlanmış şekilde teslim edilecek. İşe başlama tarihi: Sözleşme tasarısının 10.3.1. maddesinde detaylı şekilde belirtildi.

Basın İlan Kurumu portalında yer alan ilan.gov.tr’de yer alan ilana göre; İhale ve Teklif Açma Tarihi 10.02.2023 10:30’da.

Detaylar İçin Tıklayınız.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu