GündemTürkiye Gündemi

5 Katlı Binada Yangın

5 Katlı binada yangın. 5 katlı binanın zemin katında başlayan yangın, kısa sürede tüm binayı saradı. Binanın üst katlarında mahsur kalan 13 kişi en üst kata sığındı.

5 Katlı Binada Yangın

5 Katli Binada Can Pazari

İtfaiyenin zamanında müdahalesi hayatlarını kurtardı. Aralarında çocukların ve kadınların da bulunduğu 13 kişiyi itfaiye ve polis ekipleri  binadan çıkardı. Yanan binada mahsur kalanların yakınları olay yerinde gözyaşı döktü. Mahsur kalanların tamamının kurtarılmasının ardından gözyaşları sevinç gözyaşına döndü. Binadan kurtarılan 13 kişi dumanın etkisi altında kaldı. Bundan dolayı  ambulanslarla Manavgat’ta bulunan hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındılar.

5 Katli Binada Can Pazari 1
Yangın dün gece saatlerinde Antalya, Aşağı Pazarcı Mahallesi 1059 Sokak, numara 38 adresinde bulunan 5 katlı binanın zemin katından başlayarak kısa sürede tüm binayı sardı. Binanın zemin katındaki döşeme atölyesinde bulunan sünger ve kumaşlar yangının büyümesine neden oldu. Atölye içerisindeki motosikletin deposunun da patladığı söyleniyor.

5 Katli Binada Can Pazari 2

Yangının tüm binayı sarmasıyla birlikte çevre binalardan komşular hortumla yangına müdahale etmeye çalıştı. İHA’nın edindiği bilgiye göre itfaiye ekipleri yangını kontrol altına aldı. İtfaiye ekipleri yangını kontrol altına aldı. Daha sonra binada bulunanların mahsur kaldıkları üst katlara ulaştı. Ardından başlarındaki maskeleri mahsur kalan vatandaşlara takmak suretiyle aşağı indirdiler.

Yanan binadan en son çıkan kişi olan Mustafa Deniz, yangının bir anda büyüdüğünü, tam ümitlerini kestikleri anda itfaiye ekiplerinin geldiğini, zamanında yetişmemeleri durumunda binada bulunanların kurtulma şansının olmadığını anlattı. Yangını ilk görenler arasındaki bir vatandaş, alevlerin bir anda parladığını, itfaiyenin müdahalesi sayesinde can kaybının yaşanmadığını söyledi.

Yangının söndürülmesinin ardından Manavgat Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Ekibi tarafından incelemelerde gerçekleşti.

 

Ayrıca daha fazla haber için tıklayın…

gazetemerhaba.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu