GündemSpor

52 yıllık koca çınarla kimseyi oynatmam!

Balıkesirspor Baltok Kulüp Başkanı Mustafa Bahçeci dün bir basın toplantısı ile Balıkesirspor ve Ümraniyespor maçının yarı bölümünde tatil edilmesi ile ilgili bir açıklama yaptı.

“52 yıldır koca çınarla kimseyi oynatmam.Kimsenin haddi değil.Sonuna kadar elimden geleni yapacağım.Türk sporu ve futbolu şeref ve onurludur.Kimsenin alınterinde gözümüz olmaz ancak kimseninde bizim alınterimizle oynamasına izin vermem.”

Balıkesirsporun 3 puanı silinecek mi? Saha cezası alacak mı? Bunları kabul etmiyoruz.Federasyon Fenerbahçeye,Galatasaraya,Beşiktaş’a yapamadığını bize yapacak! Ben bunu kabul etmem.Takımı sahaya çekerim bedeli ne olursa olsun.
Spor Toto 1. Lig’in 5. haftasında Balıkesirspor ile Ümraniyespor arasında oynanan maçta bir seyircinin sahaya girerek hakeme saldırmasının ardından karşılaşmanın hakem ve temsilciler tarafından tatil edilmesi Balıkesirspor yönetimini harekete geçirdi.

BAHÇECİ “BALIKESİRSPORLU DEĞİL”

Balıkesirspor Baltok Kulüp Başkanı Mustafa Bahçeci, “Ümraniyespor ile yaptığımız maçın devre arasında yaşadığımız müessif bir olayda hakemin verdiği kararlarda hiçbir sıkıntı yoktu. Hakem aleyhine tribünlerden hiçbir tepki yoktu. Devre arasında yönetici arkadaşlardan olayı duyunca aşağıya inerek, hakemin durumunu sordum. Doktor önemli bir şeyi olmadığını beyan etti. Benim üzüntüm böyle olaylar Türkiye’nin birçok şehrinde yaşanıyor. Böyle bir olaydan dolayı hiç maç iptal edilmedi. Hakem ve temsilciler maçı iptal ederek, oynanmasına müsaade etmediler. Bu olayda Balıkesirspor’un taraftarlarının ve taraftar gruplarının hiçbir dahli yok.”dedi.

KİMSE TANIMIYOR AMA TAM BİR SUÇ MAKİNASI

Balıkesirspor Baltok Kulüp Başkanı Mustafa Bahçeci , “Bu şahıs İnsan suretinde gezen biri muhtemelen alkollü yada ilaçlı bilemiyorum kendinde olmadığı belirtildi. Taraftar gruplarımızda bu kişiyi tanımıyor. Sahaya girerken engel olunmaya çalışılıyor. İki polis müdahale ediyor ancak koşarak hakeme ense kısmına bir darbe vuruyor .Hakem soyunma odasına giriyor. Federasyon temsilcisi gidiyor ve daha sonrada maç tatil ediliyor. Bu tür olaylar bu tip durumlarda hiçbir maçın iptal edildiğini görmedik. Oluşan hadisenin çok daha kötüleri Futbol sahalarında yaşandı. Transfer yasağı olan kulüp geçen seneki hadiselere girmeyeceğim ama Balıkesir2in en önemli marka değeri. Balıkesirspor yalnız değil. Herkes yanımızda. Biz layıkı ile fair play içinde sporumuzu ortaya koyduk.Seyircileri tahrik edecek bir durum hiç yok ama taraftar demiyorum.İnsan suretinde biri sahaya giriyor.Bu işi yapan Balıkesirspor taraftarı değil bir suç makinesi.Emniyet Müdürümüzde sahaba kadar uyumadığını belirtti.Ben görüntüleride izledim.Gerçek bir Balıkesirsporlu bu olayı zaten yapmaz.Bu olay bizi derinden yaraladı.Üzerindeki formanın Balıkesirspor forması olması var sadece bunun dışında Balıksirsporla yakından uzaktan ilgisi yok.”İfadelerini kullandı.

GİRİŞİM BAŞLATTIK BU BURADA KALMAYACAK

Balıkesirspor olarak sonuna kadar bu doğrultuda federasyon nezdinde, gerekse tüm kurumlar nezdinde bugünden itibaren bütün girişimleri yapacağız. Balıkesirspor büyük bir kulüptür. 52 yıllık kocaman bir çınardır. Balıkesirspor’un kaderi ile kimseyi oynatmam, kimse de oynayamaz. Sonuna kadar bunun mücadelesini yapacağım Balıkesirspor’un çıkarları doğrultusunda mücadele edeceğiz. Ben Türk sporunu bir bütün olarak görüyorum. Türk sporu, federasyon nezdinde Türk futbolu olarak kocaman bir aileyiz. Kimsenin hakkında hiç kimsenin alın terinde gözümüz yok. Biz de Balıkesirspor olarak Türk futbolunun şerefli, onurlu bir parçayız. Hiç kimsenin alın terinde, emeğinde gözümüz yok. Bizimde alın terimize, emeğimize tecavüz ettirmem” şeklinde konuştu. Balıkesirspor Baltok Kulübü’nde düzenlenen basın toplantısına AK Parti Balıkesir milletvekilleri Adil Çelik ve Yavuz Subaşı ile bürokratlar ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

“Balıkesirspor olarak isteğimiz; yarıda kalan bu maçın kaldığı yerden devam etmesi. Maçın tekrar oynanması, adil ve vicdani olandır. Ümraniyespor Başkanı maçın tatil edilmesini hiç vicdani bulmadığını belirterek, bizden helallik istedi”

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu