GündemÖzel HaberlerTürkiye Gündemi

Acar Cinayetinin Zanlısı Tutuklandı

 

Geçtiğimiz gece yarısı Bahçelievler’de işlenen cinayetin zanlısı E.Y, emniyet sorgusunun ardından çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak Kepsut Cezaevi’ne gönderildi. Diğer zanlı baba A.Y ise Muharrem Acar cinayetinden hemen sonra yakalanıp, cezaevine gönderilmişti.

3 SAAT SOHBET SONRASI CİNAYET

Birlikte alkol aldıktan sonra babasıyla iş yerine davet ettikleri Muharrem Acar’ı silahla öldürmekten zanlı olan baba A.Y ve oğlu E.Y tutuklanarak Kepsut Cezaevine gönderildi. Geçtiğimiz gece saat 22:00 sıralarında Bahçelievler’deki ofislerine davet ettikleri Acar’la, yaklaşık 3 saat birlikte sohbet ederek alkol alan üçlü, gece yarısından sonra bilinmeyen bir sebeple tartışmaya başlamış ve E.Y Muharrem Acar’ı silahıyla iki el göğüs bölgesinden vurduktan sonra kaçarak kayıplara karışmıştı. Emniyet, sohbetle başlayıp cinayetle sonuçlanan olayın detayları için soruşturma başlattı.

E.Y İÇİN GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMİ

Aldığı iki yarayla kan kaybeden Muharrem Acar olay yerine ulaşan 112 ekiplerince hastaneye kaldırılmış, tüm müdahalelere rağmen yaklaşık 2 saat sonra hastanede yaşamını yitirmişti. Baba A.Y’i cinayetin işlendiği ofisinde göz altına alan cinayet büro amirliği ekipleri, olaydan sonra kaçan E.Y’nin peşine düşmüştü. E.Y kısa sürede bulunup emniyette göz altına alınırken, dün akşam saatlerinde çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak babası A.Y gibi Kepsut Cezaevi’ne gönderildi. Polisin, E.Y’nin emniyet, adliye ve cezaevi sürecinde geniş güvenlik önlemi alması dikkat çekti.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu