Gündem

Açık Havada, Güvenli, Tedbirli ve Konforlu Alışveriş 10 Burda AVM’de

Açık Havada, Güvenli, Tedbirli ve Konforlu Alışveriş 10 Burda AVM’de

 

Tüm dünyada yayılım gösteren Covid-19 salgınıyla ülkemizdeki mücadeleye öncülük ederek destek vermek adına, Mart ayından başlayarak geçici süre ile faaliyetine ara veren 10 Burda Alışveriş Merkezi, salgın hastalıkla mücadelede ‘Kontrollü Sosyal Hayat’ olarak adlandırılan ikinci dönem takvimine bağlı kalarak yeniden açılış planlarını oluşturup ilgili kurumlar tarafından açıklanan ve öncülük ettiği tüm sağlık ve hijyen koşullarına yönelik düzenlemeleri de tamamlayarak 1 Haziran’da kapılarını yeniden ziyaretçilerine açtı.

 

AÇIK AVM KONSEPTİ İLE SAĞLIKLI ALIŞVERİŞ

Başta Sağlık Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığı olmak üzere Covid-19 Pandemisi nedeniyle AVM’lere ilişkin gerekli düzenlemelerin tümünü en üst düzeyde sağlayan 10 Burda AVM, “Açık AVM konsepti” avantajıyla ziyaretçilerine Balıkesir’in eşsiz havasıyla tap taze ve güvenli bir ortam sunuyor. 10 Burda Alışveriş Merkezi’nde, AVM girişlerinde temassız ateş ölçüm cihazlarının yanı sıra vücut ısısını otomatik olarak ölçen termal kameralar kullanılıyor. Profesyonel temizlik kadrolarına ilave olarak kurulan özel donanımlı “Hijyen Takımı” özellikle lavabolar, yemek katı, ATM alanları, yürüyen merdiven, el bantları ve asansörler gibi hassas kullanım alanlarında düzenli olarak dezenfeksiyon işlemlerini gerçekleştirirken, uzun süreli dezenfeksiyon koruması da sağlayan Nano-Clean uygulaması da belirli aralıklarla yapılıyor. Yemek katında istisnasız her kullanım sonrasında masa ve sandalyeler tecrübeli ve eğitimli hijyen takımı tarafından dezenfekte edilerek yeniden kullanıma hazır hale getiriliyor. AVM içerisinde çok sayıda özel maske atık noktaları oluşturularak, kullanılan maske ve eldivenlerin bu tıbbi atık kutularına atılması sağlanıyor. Lavabolarda temassız sabunluk ve kağıt havluluklar konumlandırılarak ziyaretçilerin hiçbir noktaya temas etmeden temizlenmeleri sağlanıyor. Ziyaret esnasında belirli aralıklarla döneminin şartlarına uygun hatırlatmalarla ilgili anonslar yapılıyor.

 

Esas 10

 

ÜST DÜZEYDE TEDBİRLER ALINDI

AVM girişlerinde görevli olan özel güvenlik personelleri AVM’ye maskenin nizami şekilde takılmış halde takılarak girilmesini sağlıyor, maskesiz girişlere ise müsaade edilmiyor. 10 Burda AVM’de yer alan mağazaların tamamında da kendi sektör kategorileri için oluşturulmuş yönergeler çerçevesinde üst düzeyde önlemler alınarak ek olarak maske ve mesafe kuralına da istisnasız uyulması sağlanıyor. Böylelikle AVM’nin bütün alanlarında maskesiz zaman geçirilemiyor.10 Burda’daki geniş ve ferah açık alanlar, genel kullanımın hizmetine sunulan söz konusu olduğu tuvalet ve lavaboların sosyal mesafeye uygun ve konforlu bir şekilde yeniden tasarlanması, AVM içerisinde bilgilendirme ve kuralların hatırlatıldığı uyarıların sıkça konumlandırılması ziyaretçilerin kontrollü bir şekilde ve gönül rahatlığıyla AVM’de zaman geçirmesini sağlıyor.Aralıksız gerçekleştirilen resmi kurum ve heyet denetimlerinin yanı sıra AVM içerisinde oluşturulmuş ekiplerce de gün boyu rutin denetimler yapılmaktadır. Yapılan tüm denetimlerden eksiksiz olarak tam puan alan, uyguladığı üst düzey önlemleri ile hijyen, güven, tedbir ve konforu ziyaretçilerine sunan 10 Burda AVM, güçlü marka karmasında yerini alan AdL, Ayakkabı Dünyası ve Miniso ile misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.

 

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu