Köşe Yazıları

ADAVAPURU YANDAN ÇARKLI ESPRİ DONANMIŞ CAFCAFLI

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz “beni eleştirenlere siz cevap verin” diyerek teşkilatları yapılan toplantılarda uyardı ancak baktı gördü ki söylediği bazı cümleler “espriydi” dese de ciddiye alınıp kendi teşkilatında bile karmaşıklık yarattı. Öyle ki kendine yapılan eleştirilere yine kendisi yanıt vermek zorunda kaldı. ”Örneklem yaptım” öyle değil bu bir örnek manasına gelen cümleler kurdu. Örnekleri çoğaltan örnek cümleleri ise hala sohbetlerinde kullanıyor olması gel-git mi yaşıyor dedirtti.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Bandırma Üniversitesi’nde katıldığı bir panelde ‘Bir makam sahibi olabilmek için ya Trabzonlu olacaksın ya da İmam-Hatipli..’ dedi.

“Bugün gençlerle yaptığımız üniversitedeki bir söyleşiyle ilgili tabii bu aylar önce olan söyleşide Balıkesir’in değerlerini, Balıkesir’in insanlarının özelliklerini anlatırken gençlerin siyasete girmeleri gerektiğini örneklendirirken bir espri mahiyetinde Trabzonlular ve İmam Hatipliler işi iyi yapıyor manasında kurduğumuz cümle” diyor.Orada bu konuşmayı yapıyor sonrasında karmaşıklığa dur demek için açıklamalar yapıyor.Peki sadece panelde değilde gittiği yerlerde sohbet ettiği insanlarla konuşurken bu ve benzeri cümleleri kullanırkende örneklem mi yapıyor?

İlgili Makaleler

Merak etmemek elde değil.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu