GündemDünyadan HaberlerTürkiye Gündemi

ADD’den Başkan Dinçer’e Teşekkür

ADD’den Başkan Dinçer’e Teşekkür

Atatürkçü Düşünce Derneği Atatürk Evi İçin Karesi Belediye Başkanına Teşekkür Ziyaretinde Bulundular.

ADD Balıkesir Şube Başkanı Turan Güneş“ Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan’ın emek ve düşünceleri ile Şehrimize kazandırmış olduğu Atatürk Evi Balıkesir için çok önemli bir proje olarak gerçekleşmiştir. Başta Başkanımız olmak üzere emeği geçen tüm belediyemiz personeline ayrıca sonsuz teşekkür ederiz.” dedi.

Bütünleyici ve Anlamlı Bir Çalışma

Güneş yaptığı konuşmada “Proje ,Atatürk’ün ilke ve devrimlerinin öğretilmesi, önderliğini yaptığı  Kurtuluş Savaşımızın hafızalardan silinmemesi, Balıkesir Kuvayı Milliye hareketinin öneminin gelecek nesillere aktarılması açısından ; Balıkesir’imiz için önemli bir kazanımdır. Bu gün ilköğretim çağındaki çocuklarımız  Atatürk Evini dolaşırken cansız bir müze mekanı gibi değil, adeta canlı bir ortamda tarihi yaşayarak ve Atatürk’ü öğrenerek dolaşmaktadır.Bu yönüyle de çok kaliteli bir çalışma yapılmış,çok bilginin dar bir alana sığdırılması başarılmıştır. Aynı zamanda Balıkesir Kuvayı Milliye hareketine yer verilmesi çok güzel bütünleyici ve anlamlı bir düzenleme ile gerçekleşmiştir. dediler.

Kalıcı Hizmet Anısı Plaketi Takdim Ettiler

ADD Balıkesir Şube Başkanı Turan Güneş “Ulaşım yolları kavşağında bulunan şehrimizden geçen yolcuların , Atatürk’ü her yönüyle tanımalarını,Yurtsever Balıkesirlilerin,Kurtuluş Savaşımızda ve  ayrıca Kuvayı Milliye hareketindeki fedakar faaliyetlerini öğrenmelerini de sağlayacak olması çok güzel bir duygudur. Atatürk devrimini yaygınlaştırmak, geleceğimizin güneşi olan genç kuşakların bu doğrultuda yetişmelerini sağlayarak,Atatürk aydınlığında bir Türkiye yaratmak amacıyla Balıkesirimize kazandırdığı Atatürk Evini’in inşası nedeniyle , Atatürkçü Düşünce Derneği  ve halkımız adına teşekkürlerimizi sunmak üzere Sayın Belediye Başkanımız Dinçer Orkan’ı ziyaret ettik.Şükran duygularımızla teşekkürlerimizi sunduk ve kendisine bu kalıcı hizmet anısına bir plaket takdim ettik.Teşekkürler Sayın Başkanımız Dinçer Orkan bu hizmetiniz asla unutulmayacaktır.” dedi. Nursima Akyürek’in Haberi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu