GündemDünyadan Haberler

ADD’DEN DAYANIŞMA YEMEĞİ

Atatürkçü Düşünce Derneği Balıkesir Şubesi tarafından Balkonuk Center’da dayanışma yemeği verildi. ADD Balıkesir Şube Başkanı İlhan Öner, yemekten elde edilen gelirin ADD tarafından yaptırılan kız öğrenci konukevine aktarılacağını dile getirdi.

Balkonuk Center’da Atatürkçü Düşünce Derneği Balıkesir Şubesi tarafından gerçekleştirilen dayanışma yemeğine katılım oldukça yoğun oldu. CHP İl Başkanı Serkan Sarı, CHP Karesi İlçe Başkanı Dilek Yalçın, CHP Karesi Belediye Başkan Adayı levent Tellioğlu, CKD Başkanı Necla Bilener, Eğitim-İş Balıkesir Şube Başkanı Mustafa Demiralp ve çok sayıda sivil toplum örgütü temsilcisi ile ADD üyelerinin de katıldığı organizasyonda ADD İl Kadın kolları tarafından stant açıldı. El emeği ürünlerin satışının gerçekleştiği stanttan elde edilen gelirlerin, ADD Balıkesir Şubesi tarafından yapımı devam eden kız öğrenci konuk evine aktarılacağı dile getirildi.

‘‘GELİRLER ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN’’

Etkinlikte konuşan Atatürkçü Düşünce Derneği Balıkesir Şube Başkanı İlhan Öner, ‘‘Düzenlediğimiz dayanışma yemeğinde dostlarımızla bir araya geldik. Bizleri yalnız bırakmayıp katıldıkları için çok teşekkür ederiz. Buradaki amacımız sosyal dayanışmayı, birlik ve beraberliği arttırmak. ADD İl Kadın Kollarımız tarafından da stantlarımız açıldı. El emeği ürünlerin satışı yapılıyor. Bu organizasyondan elde edilen gelirler, yaptırmakta olduğumuz kız öğrenci konuk evi için kullanılacak. Kız öğrenci konukevimizde sona gelindi. Çatısı ve sıvaları da yapıldıktan sonra dekorasyon kısmına geçeceğiz’’ ifadelerini kullandı. Fatma Kara

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu