Afetzedelerle Doğa Yürüyüşü

Afetzedelerle Doğa Yürüyüşü

Afetzedelerle Doğa Yürüyüşü. Hasan Basri Çantay Yurdunda kalan afetzede misafirler ile doğa yürüyüşü etkinliği yapıldı.

Afetzedelerle Doğa Yürüyüşü Hasan Basri Çantay Yurdunda kalan afetzede misafirler ile doğa yürüyüşü etkinliği yapıldı.

Balıkesir İl Gençlik Ve Spor Müdürlüğü afetzedelerle birlikte doğa yürüyüşü etkinliği düzenledi. Deprem nedeniyle Balıkesir’e gelen afetzede vatandaşlarla doğa yürüyüşünde bir araya gelindi.

"</p

Ayrıca etkinlik süresince afetzede vatandaşların dile getirdikleri sorunlar üzerine sohbetler oldu . Doğa yürüyüşü sırasında afetzedeler birbirleri ile dertleşti ve sohbet etti. Ayrıca yürüyüş sonrasında afetzedeler yapılan etkinlik için İl Gençlik Ve Spor müdürlüğüne teşekkür etti.

Gazete Merhaba

Gazete Merhaba İnstagram

Ayrıca Balıkesir Hakkında

Balıkesir, ülkemizin önemli şehirlerinden bir tanesidir. Bunun yanında kalabalık olması bakımından 17. şehirdir. Balıkesir ili Marmara Bölgesinde, Güney Marmara kısmında yer almaktadır. Ayrıca bu şehrin bir kısmı ise Ege bölgesi içerisinde yer almaktadır. Bu sebeple Balıkesir’in hem Marmara denizine hem de Ege denizine kıyısı var.

Balıkesir’in doğu kısmında Bursa ile Kütahya illeri yer almaktadır. Bununla birlikte Güney bölümünde ise Manisa ile İzmir illeri var. Ayrıca Balıkesir’in batı kısmında ise Çanakkale ili bulunmaktadır. Bununla birlikte Balıkesir ilinin Ayvalık ilçesi, Yunanistan’ın Midilli Adasına komşu olma özelliğine sahip.

balıkesir deprem afetzedeler doğa yürüyüşü