GündemKöşe Yazıları

AĞAMLA DURMAK YOK YOLA DEVAM

Doğuda ki kıtlık ve terör artık batı’da da kendini iyiden iyiye gösteriyor.Bu duruma tedbir almak şöyle dursun, hiçbir siyasetçinin bu konu ile ilgili cılız bir kaç söylemin dışında elle tutulur gözle görülür bir tedbir önlemi olmadığı gibi bu konuların üzerinde durmaktan bile köşe bucak kaçıyorlar.

Eeee kendilerince haklı sebebleri de var. Doğuda ki ağaları küstürmemek lazım. Bu ağalardan her biri 10 bin,20 bin,30 bin yok yok belki de 50 bin oy sahibi… Şimdi bu ağalardan birinin isteği olmasa biri güceni verse hooopppp 50 bin oy diğer tarafa gidecek.

Eeee buna hangi siyasetçi buna razı gelsin. En iyisi nabza göre şerbet vermek. Kim takar ülkenin geleceğini… Ağa memnun olsun, vekil koltuğunda otursun yeter…

Hayvan sürüleri yem mi bulamıyormuş boşver… Kırılsınlar açlıktan.

Milli servet mi eriyor, salla yeter ki kendi servetleri erimesin…

Bugün Amerika buğday yollar, başka bir yerden tohum gelir, amaaann canım gerekirse hayvan alırız dışardan çok mu dert yani… Yeter ki ağa memnun olsun. Yaşa sen Ağaaammmm. Yaşa senn ağanın 50 bin seçmeniiii… Siz ne derseniz o olur bu ülkede. Ağanın lafının üstüne laf söylenmez. Pokunun üstünde pok olmaz…

İşte sizin bilmediğiniz demokraside tam böyle olur. Siz hala kalkmış yok insan hakları, yok hayvan hakları, yok tecavüz suçları yok efendim Atatürk ilke ve devrimleri, yok eğitimdi, öğretimdi boş boş konuşuyorsunuz.
Ey ağanın 50 bin seçmeni sen sakın kulak verme bu söylemlere, sakın da inanma bu pis sosyal demokratlara.

Sen ağanın elinden tut yola devam!…

************************************

Bana her konuda fikir ve önerilerinizi yazabileceğinizi sakın unutmayın dostlar sevgi ile kalın.
İletişim için; onurayan@hotmail.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu