Gündem

AĞUSTOS DEDİKODULARINA DEVAM

DEDİ :  CHP Artvin Belediye Başkanı Ensar Vakfı’nın ruhsatını iptal etmiş.

KODU : Cumhuriyet ve Atatürk düşmanlarına bir darbe daha vurulmuş oldu. Teşekkürler başkan…

*********************************************************************************

DEDİ : “Çamlıca Camiisinin maliyeti 100 milyon dolar. Dışardan alınan borç ile cami yapılır mı?” diye sormuş Tamer Karamollaoğlu.

KODU : Yokluktan fabrika satılır.Borçla cami yapılır. Geçilmeyen köprüden para, izlenmeyen TRT’ye katkı payı yatırılır.İşte Yeni Türkiye…

******************************************************************************

DEDİ : Mansur Yavaş yine konuşmuş ve demiş ki “Yatağına aç giren çocukların rızkını ihale mafyalarına yedirtmem.”

KODU : Ahanda kıyamet koptu kopacak. Bizim ülkemiz böyle başkanlara alışık değil…

DEDİ : Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan “Onlarca kiralık araçlar var,kimin kullandığı belli değil.Araç takip sistemi de sökülmüş. Ne kadar yakıt harcanmış,nereye gidilmiş belli değil. Araçlar kişilere özel tahsis edilmiş” diye açıklama yapmış. KODU : İyi de yani Ankara kepçeyle götürürken bunlar kaşığın ucu ile almış çok mu. Bu kadar da insanların üzerine gidilmez ki canım.

DEDİ : Yalan olduğu halde;İktidarın adamları, Cami’de içki içiliyor diye ortalığı ayağa kaldırıp, ezanı susturuyorlar diye kıyameti koparmışlardı.

KODU : Nedense biz bu adamları, çocuğa tecavüz eden imama tepki gösterirken göremedik. Kayyumun Diyarbakırda ki milyonluk israfına söz söylerken göremedik. 10 yıl boyunca maaş alan bankamatik memurlarına tek bir kelime söylerken göremedik.

**********************************************************************************

DEDİ : Adana’da 6.000, Antalya’da 4.500, Ankara’da 25.000, İstanbul’da 60.000 bin, çalışmadan maaş alan bankamatik memuru tespit edilmiş. KODU : Bu bankamatik memurluğu bölümü hangi üniversitede var.Yeni mi açıldı merak ettim. Kaç yıllık bir okul. Yüksekokul olsa gerek….

DEDİ : “Belediye’ye geçerken hiç kimse hazır ola geçmez, personel benle konuşurken çok rahat olmalı. Güvenlik yok, korumam yok, makam arabam yok, şoförüm yok.Halk içlerinde halk gibi yaşıyorsanız, makamın canı cehenneme..”

KODU : Bilin bakalım kim demiş bunları. Hani bizim deli başkan yok mu? Yine gominist gominist konuşmuş… Tanıyamadınız mı? Gominist başkan, Maçoğlu canıııııımmmmm…

DEDİ : Bursa’da “helal ev” vaadiyle 1.500 kişiyi dolandıran Uludağ İnşaat sahipleri Ahmet ve Rukiye Toğrul çifti yakalanmış.

KODU : “Helal ev” nasıl olur? Demirler salavat eşliğinde kesilip, sıva yaparken tekbir falan gibi mi acaba? Yıl 2019 ve bu iki sivri akıllı bu şekilde bir dolandırıcılık yapabildilerse valla helal olsun!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu