GündemDünyadan Haberler

AHİLİK HAFTASINDA BÜYÜKŞEHİR’E ZİYARET

Ahilik Haftası dolayısıyla BESOB Başkanı Fehmi Erdem ve esnaf odaları başkanları Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu’nu ziyaret etti.

BESOB Başkanı Fehmi Erdem “43 bin üyeyi temsilen oda başkanları olarak sizi ziyaret ediyoruz.Esnafımızın ahilik haftası kutlu olsun”dedi.Ahilik Haftasını kutlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu ise esnafın toplumun temel taşı olduğunu, söyledi.

BALIKESİRLE BİRLİKTE BÜYÜME

Vatandaşların AK Parti ile birlikte hizmet belediyeciliği ve sosyal belediyecilikle tanıştığını belirten Kafaoğlu 24 Haziran seçimleri sonrasında gönül belediyeciliği seferberliğinin başladığını, Balıkesir’de bunun 10 aydan bu yana uygulandığını söyledi. Başkan Kafaoğlu “Bu şehirde sadece biz yaşamıyoruz. Biz belediye başkanı olduk diye bu memleketin en akıllı insanı değiliz. Önemli olan şehrin tüm dinamikleri ile ortak hareket etmek. Biz sizleri önemsiyoruz. Bir siyasetçi esnaf teşkilatlarını yok sayarak bir yere varamaz. Her zaman işimiz, aşımız, kapımız, evimiz, gönlümüz sizlere açık. Konuşarak, sevgi ve barış dilini kullanarak aşamayacağımız iş yok. Balıkesir büyürse hepimizin işi büyüyecek. İnsanların mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşadığı şehir olarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz.”dedi.

HEPİMİZ İLETİŞİM KÖPRÜSÜNDEYİZ

Büyükşehir Belediye Başkanı Kafaoğlu konuşmasının devamında, “ Balıkesir’de en öncelikli sorunların başında yol geliyordu. Bizde buna ağırlık vererek şu anda 875 kilometre yol yaptık bu da Balıkesir’den Kayseri’ye kadar uzanıyor. Yeterli değil, daha fazlasını yapabilmek için gece-gündüz çalışıyoruz. Trafik, parklar, köprülü kavşaklar, kıyı sahilleri çalışmalarımız sürüyor.Balıkesir Büyükşehir Belediyesi olarak Günay Marmara’yı kapsayan Bandırma’ya ve körfez bölgesini temsilin Edremit ilçelerine ofis açtık bu iki bölgeye daire başkanı atadık. Haftanın bir günü Bandırma’ya, bir günü Edremit ilçesini ziyaret ediyor bölgelerdeki çalışmaları inceliyor, vatandaşlarımız ile görüşüyoruz. Bununla birlikte Kıyı Hizmetleri Daire Başkanlığı da kurduk.Büyükşehir olarak ofis açmak istiyoruz, ofis olmayan yerlere iletişim merkezleri açacağız. Balıkesir olarak önümüzdeki 5 yıl içerisinde sorunları tamamlayacağız ve sorunları konuşmamış hale geleceğiz” dedi.Merhaba Haber

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu