GündemSiyasetTürkiye Gündemi

Ahmet Akın Öncülüğünde CHP Heyeti Kılıçdaroğlu’na Rapor Hazırlayacak

Ahmet Akın Öncülüğünde CHP Heyeti Kılıçdaroğlu’na Rapor Hazırlayacak

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın’ın öncülük ettiği Heyet, pandemi döneminin etkilerini Isparta’da da yerinde incelemeci amaçlıyor.

Ispartalılarla Görüşecekler

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın başkanlığında milletvekilleri ve parti meclis üyelerinden oluşan heyet, Isparta’da esnaf, çiftçi, sendikalar, meslek örgütleri, ticaret odaları, sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek Isparta’nın sorunlarını ayrıca Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na rapor olarak verecek.

Pandemi Dönemi Etkilerini Tespit Etmeyi Amaçlıyorlar

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın başkanlığındaki CHP Heyetinin 31 Mart -1 Nisan tarihlerinde Isparta’da olması bekleniyor. Pandemi döneminin etkilerini Isparta’da da yerinde incelemeci amaçlıyor. CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın planlanan ziyaret öncesi “Isparta’da esnafımız, çiftçimiz, işçimiz, emeklimiz, dar gelirli vatandaşlarımız, işsiz vatandaşlarımız, kadınlarımız ve diğer kesimleri ilk ağızdan dinleyeceğiz. Daha öncede başka illerimizde yaptığımız ziyaretler gibi Isparta’da da CHP’nin çözüm önerilerini halkımıza anlatacağız. Isparta’nın sorunlarını geniş kapsamlı ele alıp Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na rapor olarak sunacağız” diye konuştu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu