GündemSiyaset

AHMET AKIN’A SOSYAL MEDYADAN YANIT

CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın’ın sosyal medya hesabı üzerinden ‘Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı’ yazısını kaldırması üzerine yorum yapanlar, ‘‘Neden kardeşim neden ….? diye sordu yarı yolda kaldık yorumlarında bulundu.

CHP Balıkesir Milletvekili ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olduğu açıklanan daha sonra İYİ Parti ve CHP ittifakı nedeniyle adaylığının geri çekildiği belirtilen Ahmet Akın, sosyal medya hesabından ‘Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı’ yazılı görseli kaldırdı. Bu durum CHP’lilerin tepkisini çekti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak adı açıklanan Ahmet Akın, CHP ve İYİ Parti arasında sürdürülen ittifak çalışmaları neticesinde CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu tarafından adaylıktan çekilmişti. Buna karşı çıkarak Ankara’ya giden CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı ve CHP’liler ‘Bizim adayımız Ahmet Akın’ diyerek günlerdir Genel Merkez’den gelecek haberi bekliyorlardı.

‘‘GALİBA YARI YOLDA KALDIK’’

CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın’ın sosyal medya hesabı üzerinden ‘Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı’ yazısını kaldırması üzerine yorum yapanlar, ‘‘Neden kardeşim neden ….???, Herşeyin hayırlısı olsun sen yoksan bizde yokuz. Sayın vekilim biz Akın Akın yürümeye başlamıştık sen varsın diye ama galiba yarı yolda kaldık’’ ifadelerini kullandılar. Merhaba Haber

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu