Gündemİlçe Haberleri

AİLE GÖRÜNTÜLÜ UYUŞTURUCU TACİRLERİ

“Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti ile Yasadışı Ekim” kapsamında yapılan çalışmalar kapsamında yürütülen başarılı operasyonlar sürüyor.

Zehir tacirlerinin gençleri zehirlemek için kullandığı yöntemler değişkenlik gösterirken Emniyet birimleri dörtkoldan şehir merkezi ve kırsalda uyuşturucu tacirlerine geçit vermiyor.

Aile görüntüsü verdiler yanlarına üç çocuk alarak bebek bezinin içine uyuşturucu sakladılar ancak zehir tacirlerine geçit vermeyen Emniyet ve Jandarma ekiplerini unuttular. Balıkesir’den Sındırgı’ya giden 35 … …. plakalı otomobil ile aile görüntüsü veren uyuşturucu tacirleri yakayı ele verdi. Sındırgı ilçesi Çelebiler mahallesi mevkiinde 35 … …. plakalı otomobil durduruldu. Otomobil içerisinde V.K., A.K., R.Ç. ve S.N.Ç isimli şahıslar ile üç çocuk olduğunu gören ekipler, üzerinde arama yaptıkları V.K.’nın üstünde (28) adet uyuşturucu hap, S.N.Ç. isimli şahsın elinde bulunan çocuk pusetinin içerisinde bebek bezine sarılı vaziyette (110) adet uyuşturucu hap olmak üzere toplam (148) adet uyuşturucu hap ele geçirdi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu