GündemSiyaset

AK Kadınlar Çevrim İçi Bir Araya Geldi

AK Kadınlar Çevrim İçi Bir Araya Geldi

AK Parti Balıkesir Milletvekili Pakize Mutlu Aydemir öncülüğünde  Balıkesir AK Parti Kadın Kolları Teşkilatı bir araya gelerek yeni dönem çalışmalarını ele aldı.

YENİ DÖNEM PLANLARINI DEĞERLENDİRDİLER

AK Parti Balıkesir İl Kadın Kolları Başkanı Meral Yıldız Cengiz ve AK Parti Balıeksir Milletvekili Pakize Mutlu Aydemir öncülüğünde Balıkesir AK Parti Kadın Kolları Teşkilatı çevrim içi toplantı düzenledi.Toplantıya ilçe kadın kolları başkanları da katıldı. Yapılan toplantıda Milletvekili Mutlu Aydemir yeni dönemde yapılması planlanan parti çalışmalarını ele aldı. Özellikle kovid-19 pandemisi sürecinde parti faaliyetlerinin yürütülmesi hakkında değerlendirmelerde bulunulan toplantıda  İl Kadın Kolları Başkanı Meral Yıldız ve yönetim kurulu üyeleri çalışmalarını ve planlamalarını anlatarak Milletvekili Aydemir ile birçok konu üzerine istişarelerde bulundular.

 AK KADINLARDAN SONUÇ ODAKLI TOPLANTI

Aydemir toplantı sonrası açıklamada bulunarak, “Samimi ve sonuç odaklı bir toplantı gerçekleştirip yeni dönemde yapacaklarımızı konuştuk.Her dönemde olduğu gibi bu salgın sürecinde de gayretle çalışan kadınlarımıza teşekkür ediyorum.Bu davaya gönül vermiş kardeşlerimizle yılmadan, inançla ‘Durmak Yok Yola Devam ‘ diyerek yeni dönemde çalışmalarımızı kesintisiz sürdüreceğiz İnşallah.”dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu