Gündemİlçe Haberleri

AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey Kepsut’ta

AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey Kepsut’ta

 

Balıkesirli vatandaşlarla buluşmaya devam eden milletvekili Mustafa Canbey’in son durağı Kepsut oldu. Her fırsatta Balıkesir sevgisini dile getiren Canbey, “Vatandaşlarımız için yılmadan, yorulmadan çalışmaya devam” açıklaması yaptı.

 

TEŞKİLATLA BULUŞTU

Kepsut’ta partisinin ilçe başkanlığını ziyaret eden Canbey, değerlendirme ve istişareler yaptıktan sonra teşkilat mensuplarına teşekkür etti. Canbey partinin emektarlarından, Kepsut kurucu yönetim kurulu üyesi İdris Bilgiç’i evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini de iletti.

 

ŞEHİT AİLELERİNE ZİYARET

Kepsutlu şehitler Alkan Avcu ve Halil İbrahim Köse’nin ailelerini de ziyaret eden Canbey, şehit ailelerinin daima yanlarında olduklarını belirterek “Rabbim tüm şehitlerimizin makamını yüceltsin” diye konuştu.

 

HALKI DİNLEDİ

AK Partili Vekil Canbey Kepsut’un kırsal mahalleri Hotaşlar, Osmaniye, Mahmudiye ve Kalburcu‘da, çalışkan ve emektar mahalle sakinleri ile bir araya gelerek vatandaşın sorunlarını dinledi.

Canbey, Kepsut’un meşhur şeftalisini tarlada dalından toplayarak beraberindeki heyete ikram etti. “Tarlada izi olmayanın harmanda sözü olmaz” diyen Canbey, “Güçlü Türkiye’miz için üreten çiftçimizin her daim yanındayız.” ifadelerini kullandı.

Programlarının sonunda Kepsut Sanayi Caddesinde Balıkesir Büyükşehir Belediyesinin yol yapım çalışmasını yerinde inceleyen Canbey, geç saatlere kadar çalışan yol yapım işçileriyle sohbet ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

“BALIKESİR SEVDALISIYIZ”

Kepsut ziyaretine ilişkin açıklama yapan AK Parti Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, “Balıkesirimizi karış karış gezmeye, vatandaşlarımızla buluşmaya devam ediyoruz. Bugün de Kepsut’tayız. Biz Balıkesir’in sevdalısıyız. Vatandaşlarımız için yılmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu