GündemSiyasetTürkiye Gündemi

AK Parti Balıkesir Milletvekili Yavuz Subaşı Muhalefete Öneride Bulundu

AK Parti Balıkesir Milletvekili Yavuz Subaşı Muhalefete Öneride Bulundu

 

Siyaset sahada yapılır diyen Subaşı, AK Parti’nin toplumun beklentilerini karşıladığı için 20 yıldır seçimi kazandığını söyledi.

 

Subaşı, AK Parti olarak, siyasal ve toplumsal gündemi etkin bir şekilde belirlediklerini ifade etti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ‘Batı acaba ne der’ anlayışından, ‘Milletimiz ne der’ anlayışına geçildiğine işaret etti.

“Muhalefetin Zihinsel Çelişkisi”

“Altılı masanın yedinci ortağı, gizli destekçinin bir milletvekili, masanın benzemezlerine aba altından sopa göstererek, ‘Ayağınızı denk alın, Hdp olmadan bir hiçsiniz!’ mesajı verdi.İktidar hayalleri kuran Chp sözcüsünün, ‘İş başına gelmeniz durumunda Hdp’ye bakanlık ve kurumlarda yer açacak mısınız?’ sorusuna verdiği kaçamak cevaplar, muhalefetin içinde bulunduğu aşılamaz durumu ve yaşadığı zihinsel çelişkiyi bir kez daha ortaya koydu.”

Siyaset sahada yapılır

Siyaset milletimizle iç içe yapılır diyerek açıklamasını sürdüren Subaşı, “ Siyaset, siyaset mühendisliğiyle dışardan alınan talimatlarla yapılmaz. Emirle, taahhütle, işbirliği ile siyaset yapılmaz, yapılamaz. Ancak siyasetçilik oynanır. Aynen bizdeki muhalefet partilerinin yaptıkları gibi. İşte tüm bu şer odakları, bu zihniyet, siyaset mühendisliği planları çerçevesinde AK Parti iktidarımızı zayıflatmak için 2007 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden itibaren bir araya geldiler. Kapkara kampanyalar başlattılar. Hatırlayın, sözüm ona o cumhuriyet mitinglerini, Hatırlayın, 2013 Gezi Parkı Olaylarını ve yapılanları, Hatırlayın, 17/25 Aralık Yargı Darbe Girişimini ve 2014 yılı seçimlerini, Hatırlayın, 15 Temmuz hain darbe girişimini ve bu darbe girişimine tiyatro diyenleri. Her şey gün gibi ortada. ”dedi.

“Oyunu kuranlarda belli, kuklalarda”

Subaşı, “Pkk ile mücadele için Meclis’e getirilen tezkereye ‘hayır‘ diyen, ‘evet‘ diyenleri hain ilan eden bir muhalefete şahitlik ediyoruz…Neymiş efendim, iktidara gelirlerse ‘Yurtta Sulh Cihanda Sulh‘ diyerek tezkereyi iptal edeceklermiş. Suriye’deki, Irak’taki birliklerimizi geri çekeceklermiş. Suriye’nin kuzeyinde bir terör devleti kurulmasına ses çıkartmayacaklarmış. Vay anam vayyy!Allah fırsat vermesin!Pkk’lı teröristlerin İBB’de işe alınmasına bile tepki gösteremeyen bu muhalefete ne söylesek boş.Dün Atatürk istismarı yapıyordu, bugün mitinglerinde dahi Atatürk posterlerini kullanamıyorlar.Hatta ve hatta gördük ki, Atatürk‘lü Türk bayrakları miting alanlarına sokmuyorlar.Neden, demek ki birileri rahatsız oluyor.Yazık! Yazık!”ifadelerini kullandı.

Attıkları Adımlar Tutmadı

“İlk adımları; AK Parti’nin ve MHP’nin bölünmesi ve küçültülmesi adımıydı. Ama başaramadılar…İşte, AK Parti’den ayırdıkları kişiler ve onlara kurdurdukları partilerin durumu ortada.İkinci adımları; Ekonomik operasyonlar ile, ülkemizi kaos, kriz ve yönetilemez ülke durumuna getirmek ve seçimlere bu şekilde gitmek.Üçüncü adımları ise; Muhalefeti birleştirmek. Yabancı ülkelerin büyükelçileri ile gizli gizli yaptıkları görüşmeler bu adımın somut bir örneğidir.Ama bugüne kadar başaramadılar… Bundan sonra da asla başaramayacaklar.Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 2023 Türkiye’sine emin adımlarla ilerliyoruz.” HABER: Yoldaş Kocaer

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu