GündemSiyaset

AK PARTİ BALIKESİR TEŞKİLATI’NA SÜRPRİZ TELEFON

AK Parti Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, gece saat 23.00’de telekonferansla İl Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı. MYK Toplantısında Balıkesir detayını anlatan Kandemir, AK Parti İl Teşkilatına önemli mesajlar verdi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Başkanlığında toplanan AK Parti Merkez Yürütme Kurulu(MYK) toplantısına Balıkesir teşkilatlarının başarısı damgasını vurdu. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın toplantıda Balıkesir’in 24 Haziran seçimlerinde aldığı başarıyı tekrar gündeme getirdiği öğrenildi. AK Parti Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, önceki gece 23.00’de gerçekleştirilen İl Yönetim Kurulu toplantısına telekonferans yöntemiyle bağlandı. İl Yönetim Kurulu üyelerine seslenen Başkan Kandemir, Balıkesir teşkilatının çalışmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Cumhurbaşkanımız MYK toplantısında Balıkesir teşkilatının başarısını yeniden zikretti. Bu sizlerin büyük emeğinin sonucu. Gecenin bu saatinde kafa kafaya vermiş çalışıyorsunuz. Balıkesir’in yakaladığı bu ivme tüm Türkiye’ye de örnek teşkil etmeye devam edecek” diye konuştu.

KANDEMİR: “YEREL SEÇİMLERDE BALIKESİR’E İNANCIM TAM”

Balıkesir’in yerel seçimlerde hem ilçelerde hem de Büyükşehir’de başarılı bir netice alacağına olan inancının tam olduğunu vurgulayan Başkan Kandemir, “Genel seçimler bitti ve önümüzde daha büyük bir imtihan var. Bu ekip, Hasan Başkanımın önderliğinde kenetlendi ve pek çok zorluğu aştı. Bu kadar badirenin içerisinden zaferle çıkmak, kardeşlik hukukuyla meseleye sahip çıkmakla mümkün. Hasan Başkanımın ve teşkilatın hassasiyetine şahitlik ediyorum. Alınan neticelerde bunu doğruluyor zaten. Gecenin bu saati kafa kafaya vermiş, davamızı, partimizi, Balıkesir’i daha ileriye nasıl taşırız diye mücadele veriyorsunuz. Yerel seçimlerden de büyük bir başarıyla çıkacağınıza inancım tam” dedi.

DEMİRASLAN: “BALIKESİR İÇİN DAHA YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR”

İl Yönetim Kurulu Üyeleri, kendilerini tebrik eden Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir’e hep birlikte başarı sözü verdi. Balıkesir için daha yapacak çok işleri olduğunu vurgulayan AK Parti İl Başkanı Hasan Demiraslan, “Başkanım bize olan inancınız için çok teşekkür ederim. 20 İlçe, 20 Belediye, Güçlü Büyükşehir, Gelişen Balıkesir’ hedefiyle teşkilatımızın tüm kademeleriyle birlikte çalışmalarımıza hiç ara vermeden devam ediyoruz. Gerek Cumhurbaşkanımızın, gerek sizlerin güvenini boşa çıkarmayacağız.” dedi.

Başkan Kandemir, AK Parti Balıkesir teşkilatıyla yüz yüze tanışmak için en kısa sürede Balıkesir’e geleceğini belirtti.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu