GündemSiyaset

AK Parti İl Başkanı Başaran: “Balıkesir 2023’e AK Parti İle Yürüyecek”

AK Parti İl Başkanı Başaran: “Balıkesir 2023’e AK Parti İle Yürüyecek”

AK Parti İl Başkanı Başaran: “Balıkesir 2023’e AK Parti İle Yürüyecek”. AK Parti 7. olağan kongre sürecinde Balıkesir İl Kongresi için geri sayım başladı.

KONGRE ÇALIŞMALARININ SONUNA GELİNDİ

Pandemi nedeniyle Eylül ayında başlayan ve aralıklarla devam eden AK Parti ilçe kongrelerinin ardından AK Parti Denizli Milletvekili ve İl Koordinatörü Şahin Tin’in koordinasyonu ile Balıkesir İl Başkanı Ekrem Başaran’ın liderliğinde yürütülen kongre çalışmalarının sonuna gelindi.  Kurtdereli Spor Salonunda saat 11’de gerçekleşecek İl kongresine Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı  Recep Tayyip Erdoğan’ın da canlı olarak katılması bekleniyor.

İL KONGRESİ İLE TAKVİM TAMAMLANIYOR

Balıkesir’de AK Parti’nin olağan kongre takviminin sonuna gelindi. Balıkesir AK Parti İl Başkanlığının kongre süreci tüm ilçelerdeki kongrelerin tamamlanmasının ardından İl Kongresi’nin yapılmasıyla tamamlanmış oluyor. Parti İl Başkanı Ekrem Başaran ile gidilecek olan kongrede, Balıkesir teşkilatına birlik ve beraberlik görüntüsü hakim. İl Kongresine Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, Genel Başkan Yardımcısı ve Mali İşler Başkanı Vedat Demiröz, Genel Başkan Yardımcısı ve Ar-Ge Başkanı Hamza Dağ’ın katılması bekleniyor. AK Parti İl Başkanı Ekrem Başaran kongreye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Bakanı Recep Tayyip Erdoğan ise video konferans ile katılacağını söyledi.

 “2023 SEÇİMLERİ İÇİN HAZIRLIK BAŞLAYACAK”

AK Parti İl Başkanı Ekrem Başaran kongre süreçlerine ilişkin, “AK Parti, Mart ayının son haftasında gerçekleştirilmesi planlanan 7’nci Olağan Büyük Kongre için tüm Türkiye’de İl ve ilçe kongrelerinin tamamlanmasının ardından gerçekleştirilecek. AK Parti 7. Olağan kongre süreci tamamladığında, yenilenen kadroları ile 2023 seçimlerine hazırlanmaya başlayacak. ”dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu