GündemSiyasetTürkiye Gündemi

AK Parti İl Başkanı Başaran “Cumhurbaşkanımız Herkesin Cumhurbaşkanıdır”

AK Parti İl Başkanı Başaran “Cumhurbaşkanımız Herkesin Cumhurbaşkanıdır”

 

BALIKESİR AK Parti İl Başkanı Ekrem Başaran bugün bir basın toplantısı ile Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı ağırlamaktan onur duyacaklarını belirtti. Değirmen kafe’de saat 13.00’de düzenlenen toplantıda Balıkesir’e yapılan yatırımlara değinildi.

 

TOPLU AÇILIŞLAR GERÇEKLEŞECEK

BALIKESİR AK Parti İl Başkanı Ekrem Başaran İl kadın kolları, gençlik kolları ve yürütme kurulu üyeleri ile birlikte bir basın açıklaması yaptı. Cumartesi günü saat 14.00’te Cumhurbaşkanımızı ağırlayacağız diyen İl Başkanı Başaran, “2014 yerel seçimleri sonrasında Cumhurbaşkanımız şehrimize teşrif edecek. Toplu açılışlar gerçekleştirecek. Parti ayrımı yapmaksızın ve siyaset gözetmeksizin herkesi meydana bekliyoruz. Cumhurbaşkanımız herkesin Cumhurbaşkanıdır ”dedi.

OSB YATIRIMLARI İLE İSTİHDAMA KAPI ARALANDI

AK Parti İl Başkanı Ekrem Başaran, “Balıkesir 2014’ten buyana ciddi yatırımlar aldı diyen İl Başkanı Ekrem Başaran ,”özellikle OSB yatırımları ile oluşan istihdam ve ileriki zamanlarda şehrimizden de yatırımlarla birlikte temel atılan hizmetler var. Sabri Uğur Başkanımız döneminde de yeniden yatırım yapılabilir dönemi başladığı için şuan 17 bin iş kapısı olduğunu belirtmek isterim. Son üç yılda 16 yatırım 7 milyar 500 milyon” dedi. İleriki birkaç yıl içinde OSB ‘de ikinci ve üçüncü etaplarla birlikte istihdam rakamları da artacak. Bandırma, Susurluk gibi ilçelerimizde de OSB’ler daha etkin olacak. Sayın Cumhurbaşkanımız geldiğinde toplu açılışları gerçekleştirecek.”şeklinde konuştu.

 

Ak Parti Ekrem Basaran 1

 

YIKILAN OKULLAR YENİLENDİ

AK Parti İl Başkanı Ekrem Başaran, “Öte yandan devam eden 2milyar 600 milyonluk yatırımlar söz konusu. Genel bütçeden olan yatırımlar bunlar ve belediye yatırımları değil. Ayrıca Bigadiç Ardıç tepe, Bandırma Fatma Hanım yurdu, Edremit Halk Kütüphanesi, İvrindi Devlet Hastanesi, Terapi merkezleri vb.. açılışlar bulunmakta. Deprem nedeniyle yıkımına karar verilen okullar öğrenci ve öğretmen can güvenliği nedeni ile hemen yıkıldı.38’i hemen yapıldı ve 16’sının yapımı devam edenler var.54 ‘ü bitmiş olacak. Diğerleri ise ihale aşamasında. Yeni yapılacak okullar nüfus oranı ile de değerlendirilip yapılacak.83 okuldan 70’i bitmiş olacak.” ifadelerini kullandı.

YAPILAN YATIRIMLAR VE AÇILIŞLARA DEĞİNİLDİ

AK Parti İl Başkanı Ekrem Başaran, milli eğitime yapılan yatırımlara da değindi. Başaran “Milli Eğitime yapılan ciddi bir yatırım söz konusu. En son 750 milyonluk bir yatırım müjdesi verilmişti bu yatırımda Balıkesir’in olacak. Afrika’da güneş hiçbir köyü atlamıyor. Ak Parti’de parti ayrımı olmaksızın hizmetleri her yere yayıyor. Her sözü lafı ile icraatlarını yerine getiriyor. İnsan hakları, inananların ağından mesleki ve insanı yönden standartları yükseltme ve evrensel değerlerin yerini bulmasını samimiyetle yerine getiriyor. Baştan ne dediysek onu yapıyoruz.”dedi.

 

Ak Parti Ekrem Basaran 5

 

MUHALEFET BAŞÖRTÜSÜ KONUSUNU GÜNDEME TAŞIDI HODRİ MEYDAN DEDİK

Ak Parti İl Başkanı Ekrem Başaran, muhalefetin gündeme taşıdığı başörtüsü konusunda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘Hodri Meydan yasa ile değil anayasa ile bu konuyu düzeltelim”sözlerini hatırlattı. Başaran,  “Başörtüsü konusu gündeme getirildi. Cumhurbaşkanımız hodri meydan diyor mademki sabıka dosyanız kabarık ama pişmanlık duydunuz yasa ile değil anayasa ile bu konuyu düzeltelim dedi. Bir örnek bu ve Balıkesir teşkilatları olarak bizde yapılanları aktarmaya çalışıyoruz. Seçimlere ise canla başla çalışıyoruz. Herkes sahada karınca misali işini yapıyor. Hiçbir şekilde seçim endişesi yaşamıyoruz. Endişemiz bu ülkenin geleceğini gençlere tüm değerleri ile bırakabilmek. Balıkesir İl Başkanı olarak bende Cumhurbaşkanımızı ağırlamaktan onur duyduğumu ifade etmek istiyorum” şeklinde konuştu. HABER: MUHAMMED CAN AKYÜREK FOTO: NURSİMA AKYÜREK

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu