Gündemİlçe HaberleriSiyaset

AK Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran: “Gönül Yolculuğunda Gönülleri Fethetmeye Devam Ediyoruz”

AK Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran: “Gönül Yolculuğunda Gönülleri Fethetmeye Devam Ediyoruz”

 

Ak Parti Balıkesir İl Teşkilatı,“30 gün Ramazan’ı 100 gün gibi yaşayacağız” temalı İlçe programının on sekizinci gününde Erdek’teydi

 

AKPARTİ BALIKESİR RAMAZAN PROGRAMI ERDEK İLE DEVAM ETTİ.

Ak Parti Balıkesir İl Başkanlığı, “30 gün Ramazan’ı 100 gün gibi yaşayacağız” temalı İlçe ziyaretleri programlarına Erdek ile devam etti. Ak Parti MKYK Üyesi Büşra Paker, Ak Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, BBB Başkanı Yücel Yılmaz, Ak Parti İl Yönetimi, Ak Parti İlçe Başkanı Musa Alioğlu, İl Kadın Kolları Başkanı Meral Cengiz, İl Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Murat Uysal, İl Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Yönetimleri, İlçe Teşkilatı Ana Kademe, Kadın Kolları ve Gençlik kollarının dahil olduğu Ramazan ayı programının on sekizinci gününde Erdek’te Ak Parti rüzgarı esti.

AK PARTİ’NİN ERDEK PROGRAMI RESMİ ZİYARETLERLE BAŞLADI.

Erdek Ramazan ayı programı: Ak Parti İl Teşkilatının Erdek İlçe Başkanlığını ziyaretiyle başladı. Ak Parti MKYK Üyesi Büşra Paker, İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran ve Ak Parti İl Teşkilatı çiçeklerle ve coşkulu bir şekilde karşılandı. İlçe Teşkilatında program ile ilgili kısa bir toplantı gerçekleştirildi. Ardından Büyükşehir Belediyesinin Ramazan nedeniyle her ilçe de hazır ettiği sıcak yemek TIR’ında yemek ikramında bulundu. Ak Parti Erdek’te  gönüllere dokunmaya, milletle birlikte olmaya devam etti.  Daha sonra Erdek İlçe Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy’u ziyaret eden Ak Parti İl Teşkilatı, İlçe hakkında görüş alışverişinde bulundu. Ak Parti İl Teşkilatı, Cumhur İttifakı ortağı MHP Erdek İlçe Teşkilatını ziyaret etti. MHP İlçe Başkanımız Fatih Bağcı ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Erdek hakkında değerlendirmelerde  bulunuldu.

 

Erdek Ilce Teskilat Ziyareti3

 

ERDEK ESNAFINDAN, AK PARTİ’YE SICAK KARŞILAMA…

Erdek Esnafını ziyaret eden ve hayırlı işler dileyen Ak Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, MKYK Üyesi Büşra Paker, İl ve İlçe Teşkilatı devletin her daim esnafın yanında olduğunun mesajını verdiler. Devamında BBB Başkanı Yücel Yılmaz’ın katılımıyla Erdek İlçe Müftüsü Mehmet Tüfekçioğlu ziyaret edildi. Müftülük ziyaretinin ardından Ak Parti heyeti hep birlikte BBP Erdek İlçe Başkanlığına gelerek İlçe Başkanı Ali Öksüz ve yönetim üyeleriyle görüştü. Ardından, Erdek Engelli ve Engelli Aileleri Dayanışma Derneği Uygulama Atölyesi’ni ziyaret eden Ak Parti İl Teşkitaı, atölyedeki engelli vatandaşlarla sohbet etti, ürettikleri eserleri yerinde gördü ve hepsine ayrı ayrı başarılar dilediler.

AK PARTİ’DEN ERDEK BELEDİYESİ’NE ZİYARET…

Ak Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, Ak Parti MKYK Üyesi Büşra Paker, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve beraberlerindekiler Erdek Belediyesi’ni ziyaret etti. Belediye Binasının girişinde Belediye Başkanı Burhan Karışık tarafından karşılandı. Daha sonra Belediye Başkanlık makamında Erdek’te yapılan hizmetler ile Büyükşehir Belediyesi’nin Erdek yatırımları üzerine samimi ve sıcak bir sohbet gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Burhan Karışık’ın yakın ilgi gösterdiği ziyaret sonrası Belediye Binası’nın önünde toplu fotoğraf çekimi gerçekleştirildi.

HANE ve EV ZİYARETLERİNDE GÖNÜLLER FETHEDİLDİ…

Belediye ziyaretinin ardından Erdek’te yoğun bir hane ve ihtiyaç sahibi aile ziyaretleri gerçekleştirildi. Ak Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, Ak Parti MKYK Üyesi Büşra Paker, BBB Başkanı Yücel Yılmaz, Ak Parti İl Yönetimi, İl ve İlçe Kadın Kolları ayrı ayrı yoğun bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaretlerin ardından tüm Ak Parti Teşkilatı Erdek’te evlere misafir olarak iftar ettiler. İftar sonrası sıcak çay eşliğinde, samimi sohbetlerle Ramazan’ı doyasıya yaşadılar ve yaşattılar. Teravih namazını Piri Reis Camii’nde kılan Ak Parti Teşkilatı ardından Nehir Çay Bahçesi’nde Erdek’lilerle bir araya geldi. Burada vatandaşlarla sohbet edilerek, talepler not edildi, Erdek’te yapılan yatırımlar konusunda bilgi aktarımında bulunuldu.

 

Erdek Esnaf Ziyareti3

 

EKREM BAŞARAN: “ERDEK’TE BİRLİKTELİĞİMİZİ PEKİŞTİRDİK.”

Erdek Ramazan programını değerlendiren Ak Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, “Evet. Günlerden Ramazan ve Erdek’teyiz. Çok güzel bir etkinliğimizin sonuna doğru yaklaşıyoruz. Artık değerlendirme toplantımıza geçiyoruz. Güne öğle vakitlerinde İlçe Teşkilatımızı ziyaret ederek Erdek’le başladık. MKYK Üyemiz Büşra Paker ile beraberdik. Ardından teşkilatımızla sahayı dolaşmaya başladık. Bugün Erdek’te sahada ev ve hane ziyaretleri etkinliğimizi arttırdık. Teşkilatımızda vazife yapmış çok muhterem Necati Abimizi ziyaret ettik eski ilçe başkanlarımızdan. Yine Ömer abimiz vardı, Teşkilatımızın ilk kurucu ilçe başkanlarından onu ziyaret ettik. Önceki değerlerimize biraz daha fazla önem verdik Erdek’te açıkçası. Biraz daha birlikteliğimizi arttırmaya yönelik faaliyetlerimiz oldu. Yine rahatsız olan Fatih abimizi evinde ziyaret ettik. Kendilerine elimizden gelen yardımı yapmaya gayret edeceğiz.

“ENGELLİ KARDEŞLERİMİZLE MUTLU OLDUK…”

Engelliler Derneğimizi ziyaret ederek çok değerli faaliyetlerine tanık olduk. Mutlu olduk. Onların mutluluğu bizimde mutluluğumuz oldu. Yine iftar için şehit ailemizin evinde misafir olduk, iftarımızı açtık. Rahmetli ilçe Başkanımız Kudret Yangal abimizin evini ziyaret ederek eşinin ve kızlarının hal ve hatırlarını sorduk. Eski anılarımızı tazeledik, biraz hüzünlendik ama Kudret Başkanımızı hayırla yad ettik, dua ettik. Erdek’te her yer ramazan, her yer Ak Parti. Çok mutlu olduk teşkilatımızın yaptığı çalışmalardan dolayı. Büyükşehir Belediyemizin Sıcak Yemek TIR’ında Erdek’li hemşehrilerimize ikramda bulunduk.

“AK PARTİ SAHADA, MİLLETİYLE BİRLİKTE…”

Erdek’te güzel bir camimizde teravih namazımızı kıldık, sonra sahilde Nehir Çay Bahçesi’nde hemşehrilerimizle bir araya geldik. Ak Parti sahada her yerde tüm gücüyle, esnafından ev halkına, teşkilat mensubundan normal vatandaşımıza kadar herkese dokunmaya, gönül almaya, gönül yolculuğunda gönüller fethetmeye devam ediyor. Teşekkürler Erdek diyoruz, bekle bizi Dursunbey diyoruz” dedi.

ERDEK’TE ETKİLİ BİR PROGRAM GERÇEKLEŞTİRİLDİ…

Ak Parti İl Teşkilatı ardından Değerlendirme toplantısı yaptı. Toplantıda Ak Parti MKYK Üyesi Büşra Paker’e hediye taktimi yapılırken, Paker Erdek Ramazan programının çok etkili olduğunu ifade ederek tüm teşkilata teşekkür etti. Ak Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran ve BBB Başkanı Yücel Yılmaz’da emeklerinden dolayı teşkilat üyelerine teşekkür ederek, Erdek’te gönülleri fethettiklerini söylediler. Değerlendirme toplantısı sonrası program sona erdi. (AK Parti)

 

Erdek Belediye Ziyareti

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu