GündemEkonomiİlçe HaberleriSiyaset

AK Parti İl Başkanı Ekrem Başaran: “Bugüne Kadar AK Parti Çözdü Yine AK Parti Çözer”

AK Parti İl Başkanı Ekrem Başaran: “Bugüne Kadar AK Parti Çözdü Yine AK Parti Çözer”

 

Ak Parti Balıkesir İl Başkanlığı’nın “30 Gün Ramazan’ı 100 Gün gibi Yaşayacağız” temalı programının ilki Savaştepe ilçe ziyareti ile başladı. İlçe Teşkilatı ve Belediye Başkanlığı ziyaretinin ardından Savaştepe Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sami Atar’ı ziyaret eden Ak Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, Savaştepe’de esnafların sorunları ve talepleri üzerine değerlendirmelerde bulundu.

 

SAVAŞTEPE’Lİ ESNAFLARIN TALEPLERİ DİNLENDİ…

Oda Başkanı Sami Atar’ın Esnaf’ın yükselen fiyatlardan ve yaşanan zorluklardan bahsettiği ziyarette açıklamalarda bulunan Ak Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, “Esnafımızın ve üreticilerimizin sıkıntılarını biliyoruz. Bugün ülkemizde ekonomik zorluklar var mı, var. Şunu öncelikle iyi anlamamız gerekiyor. Pandemiyle başlayan ve tüm dünyayı saran ekonomik kriz ülkemizi de etkiliyor. Üretimdeki durma, tedarik zincirindeki kırılmalar, enerji alanında yaşanan aşırı yükselme bizim olduğu gibi dünyanın en büyük sorunlarından biri. Doğalgaz ve Petroldeki yüksek fiyat artışları, bu alandaki kullanımı etkilediği gibi elektrik enerjisindeki sıkıntıları da beraberinde getirdi. Son 20 yılda Ak Parti olarak ülkemizdeki enerji konusundaki bağımlılığı bitirmek adına birçok yatırımı hayata geçirdik, geçirmeye devam ediyoruz.

“MUHALEFET, YAPILANA KARŞI ÇIKIYOR, ONDAN SONRA DA NİYE YAPMADIN DİYOR”

Ama şu çok iyi bilinmeli ki Ak Parti iktidarından önce maalesef bu alanda hiçbir yatırımın yapılmamasından dolayı, dışa bağımlı politikalar üretilmesinden kaynaklı bu alanda hiçbir aşama kaydedememişiz. Ak Parti olarak biz Termik Santral kurmak istedikçe, buna müsaade etmemek için ellerinden gelen gayreti gösterenler bugün “elektrik, doğalgaz ve akaryakıt fiyatları çok yüksek” diye meydana çıkıyorlar. Kardeşim biz bu yatırımları yaptıkça siz karşı çıkmıştınız. Halen karşı çıkıyorsunuz. Ondan sonrada gelip yok elektriğe zam yapıldı, yok doğalgaza zam yapıldı, yok petrole zam yapıldı, yok hayat pahalı diye meydanlara çıkıp sadece konuşuyorsunuz. Çözüm var mı yok.

“YALANLA, ALGIYLA MİLLETİMİZİ KANDIRAMAYACAKLAR”

Aynı masanın etrafında toplanan 6 benzemez ve 1 bilinen gizli ortakla milletimiz üzerinde algı oluşturmaya çalışıyorsunuz. Milletimiz sizin bu boş siyasetinizi, boş laflarınızı çok iyi biliyor. Muhalefetin kürsüden sadece eleştiren, öte yandan çözüm üretmeyen yalan siyaseti milletimizi kandıramayacak.

“DÜNYANIN YENİ DÜZENİ LİDER SEÇİMLERİ ÜZERİNE OLACAK”

Ak Parti 20 yılda ülkemizi her alanda üst seviyeye taşıdı. Olmaz denilen birçok hizmeti gerçekleştirdi. Bu hizmetleri ve yatırımları gerçekleştiren bir liderimiz var Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan. Bende sizler gibi bu ülkede yaşıyorum. Fiyat artışları beni de etkiliyor. Ben de evim için, işyerim için alışveriş yapıyorum. Ama bizlerin biraz daha gayretli ve sabırlı olmamız gerekiyor. Dünya artık farklı bir sisteme doğru, yani lider odaklı sisteme doğru hızlı bir şekilde ilerliyor.

“BİZ VE MİLLETİMİZ CUMHURBAŞKANIMIZIN HER DAİM YANINDADIR”

Toplumlar ve uluslar için bundan sonra en önemli konu, gelecek için Liderini doğru seçmekten geçiyor. Bu kurulan yeni düzende ancak iyi bir liderle var olabiliriz. Son 20 yılda yaptıkları, Pandeminin ekonomik etkilerinin azaltılması için esnafına, çiftçisine, üreticisine, işletmesine ve vatandaşına verdiği destekler  dünyanın hiçbir ülkesinde verilmedi. Milletimizi mağdur etmedik. Her zorlukta onların yanında olmasını bildik. Dünyayı saran bu global ekonomik etkiden de ancak ve ancak Ak Parti ile, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile kurtulabiliriz.

“ALTI BENZEMEZ DAHA NASIL OTURACAKLARINA KARAR VEREMİYOR”

Yoksa, aynı masada toplanan 6 benzemezin bu ülkeye, insanımıza verebileceği hiçbir şey yok. Onlar daha masanın etrafında nasıl oturalım, sen nereye oturacaksın, ben nereye oturacağım tartışmaları yapıyorlar. Ülkemizin geleceğine yönelik bir tek çözümleri dahi yok. Bugüne kadar Ak Parti nasıl tüm sorunların üstesinden gelmişse bundan sonrada ekonomik sıkıntıların üstesinden yine biz geliriz. Cumhurbaşkanım Recep Tayyip Erdoğan gelir. Savaştepe’deki gerek esnafımız, gerekse çiftçimizin sorunlarının çözümü için biz buradayız. Nasıl çözmüşsek, yine biz çözeriz” dedi.

Savaştepe esnaflarının taleplerinin alındığı görüşmenin ardından Savaştepe’deki ziyaretler, Ak Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, Savaştepe Belediye Başkanı Turhan Şimşek, Ak Parti İl Yönetimi, Ak Parti Savaştepe İlçe Başkanı Muhittin Şengül ve İlçe teşkilatı ile birlikte devam etti.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu