Gündemİlçe HaberleriSiyaset

Ak Parti Manyas İlçe Başkanı Barçın Sağlık Personelleri İle Buluştu

Ak Parti Manyas İlçe Başkanı Barçın Sağlık Personelleri İle Buluştu

 

Ak Parti Manyas İlçe Başkanı Barçın Sağlık Personelleri İle Buluştu. AK Parti Manyas İlçe Başkanı Yıldız Barçın 2020’nin son saatlerinde Manyas Devlet Hastanesi’nde görev yapan sağlık personelleri ile bir araya geldi.

SAĞLIK PERSONELLERİ İLE BULUŞTU

AK Parti Manyas İlçe Başkanı Yıldız Barçın 2020’nin son saatlerinde Manyas Devlet Hastanesi’nde görev yapan sağlık personelleri ile bir araya geldi. Barçın hastaneye yaptığı ziyaretinde sağlık çalışanlarını 2020 yılında görülen pandemi sürecinde göstermiş oldukları yoğun mücadele sebebi ile tebrik ederek yeni yıllarını kutladı. Yıldız Barçın konu ile ilgili, “2020 yılının gerçek kahramanları, hiç şüphesiz ki cansiperane görev yapan sağlık çalışanlarımızdır. Vatandaşlarımızın sağlığı için, kendi canlarından vazgeçen sağlık çalışanlarımızın haklarını ne yapsak ödeyemeyiz.” dedi.

YİTİRİLENLERİ ANDI

2020 yılında bir çok kişinin kovid-19 salgıını sebebiyle yitirildiğini hatırlatan AK Parti Manyas İlçe Başkanı Yıldız Barçın, “Bu yılı maalesef koronavirüs salgınıyla geçirdik ve birçok yakınımızı Hakk’a uğurladık, koronavirüs sebebiyle hayatlarını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Bu vesileyle, Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesi’nde görev yaparken, 28 Nisan’da kaybettiğimiz Tuğba Kuşdemir hemşiremizi ve 20 Aralık tarihinde koronavirüs sebebiyle hayatını kaybeden Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi eski Başhekimimiz Serkan Munis kardeşimizi bir kez daha rahmetle anıyorum, mekanları cennet olsun İnşallah. ”d edi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu