GündemSiyaset

AK Parti Milletvekili Yavuz Subaşı “Muhalefet Ülkemizin Başarılarını Örseliyor Ancak Başaramazlar!”

AK Parti Milletvekili Yavuz Subaşı “Muhalefet Ülkemizin Başarılarını Örseliyor Ancak Başaramazlar!”

 

AK Parti Balıkesir Milletvekili Yavuz Subaşı “Muhalefet Partilerinin Gücü Savunma Sanayideki başarıları engelleyemez” dedi. Ülke adına sağlanan kazanım ve başarıların muhalefet tarafından örselenemeyeceğini söyledi. Subaşı mecliste yaptığı basın açıklamasında “ Gölge Etmesinler, Başka Da Bir Şey İstemiyoruz!” Dedi.

 

Subaşı,  Yeni Nesil Fırtına Obüslerine Dikkat Çekti

AK Parti Balıkesir Milletvekili Yavuz Subaşı  yaptığı açıklamada, “Sakarya’da çok anlamlı ve özel bir program vardı. Sayın Cumhurbaşkanımızın katılımlarıyla, “Yeni Nesil Fırtına Obüsleri” teslimat töreni yapıldı. Sakarya’da 6 adet Yeni Nesil Fırtına Obüsünün teslimatı yapıldı. AK Parti iktidarımızda Savunma Sanayiinde ve hemen hemen her alanda yerli üretimin oranı her geçen gün daha da artmaktadır. Ve bu yapılan çalışmalarla birlikte TSK’mızın harekât kabiliyeti ve caydırıcılığı da artmaktadır ”dedi.

 

“Bu Sözleri Söyleyenleri Vicdanları İle Baş başa Bırakıyoruz”

Subaşı konuşmasının devamında; “İşte Altay Tankı hemen hemen bitti ve Kahraman Ordumuza teslim edilecek. 2025 yılında Altay Tankımız seri üretime geçecek. Arifiye Fabrikamızda Leopard Tanklarının modernizasyonu yapılıyor ve motor gücünü 400 beygirden 1500 beygire çıkarıyoruz. Arifiye Fabrikamızda Altuğ Zırhlı Personel Taşıyıcımızı üretiyoruz. Bu fabrika için ne diyorlardı? “Sattınız” dediler, “Ona buna peşkeş çektiniz” dediler. Buradan bu lafları söyleyenleri, varsa vicdanları ile baş başa bırakıyorum ”şeklinde konuştu.

 

Hedefimiz %100 yerlileşmek.

Mecliste yapılan açıklamada Subaşı ülke olarak hedefin yerli ve milli üretim odaklı anlayışına dikkat çekti.  Türkiye’nin savunma hamlelerinin önemine değindi. Muhalefet başarıların önünü engelleyemez, örseleyemez dedi. Muhalefetin bu düşüncedeki sözlerine yanıt veren Subaşı “Başaramayacaksınız! Çalışmalarımız Savunma Sanayiinde tam bağımsızlığımızı elde edene kadar sürecektir. Muhalefetin engellemelerine, karalamalarına rağmen devam edecektir ”dedi.

 

“Yerli ve Milli Politikanın Ürettiği Eserler Say Say Bitmez”

Karabağ Zaferimizde İHA-SİHA’ların etkinliğini her beraber gördük diyen  Subaşı, “Milli Muharip Uçağımız, Jet Motorlu hafif taarruz uçağımız Hürjet, Hürkuş Eğitim Uçağımız, İnsansız Savaş Uçağımız Bayraktar Kızılelma, Dünyanın ilk SİHA Gemisi Anadolu Gemimiz, Helikopterlerimiz Gökbey ve Atak-2,Bayraktar Akıncı TİHA, Kılıçsat Küp Uydumuz, Denizde İkmal Muharebe Destek Gemimiz Derya,Piri Reis Denizaltımız,Uzun Menzilli Hava Savunma Sistemimiz Bozdoğan ve Gökdoğan,Mavi Vatan’ın gözcüsü SİDA,Milli ve Yerli Hava Savunma Sistemi HİSAR,Hızır Reis, Selman Reis Yeni Tip Denizaltıların yapımı,Zırhlı Muharebe Aracı ZMA,Mayına Karşı Korumalı Araç PARS,Görüş içi ve görüş ötesi muhteşem füzelerimiz…Maşallah, say say bitmiyor.

 

“Birileri 6’lı, 7’li gruplar halinde boş boş toplanıp dağılsınlar…”

Biz çalışıyoruz diyen Subaşı 6’lı masayı eleştirdi.”Çalışmalarımız inşallah 2023 seçimlerinden sonra da hız kesmeden devam edecektir.Ama bu arada yapılan bazı yapılanları da unutmadık, unutmayacağız.Yapılan her türlü faydalı işe karşı çıkan Chp’nin SİHA’ları engellemek için önerge verdiğini unutmadık.Chp’li Sezgin Tanrıkulu’nun Bayraktar İHA/SİHA firması yetkilisini yargılama ile tehdit etmesini unutmadık.Chp’nin yandaş medyasının Türk Yapımı olmayan İHA’nın Hırvatistan’da düşmesini Bayraktar İHA’ya aitmiş gibi yalan haberini unutmadık”dedi.

 

“Muhalefetten Alkış Beklemiyoruz”

Subaşı konuşmasında , “Belediyecilikteki işlerini sanki bitirmiş gibi Savunma Sanayimizi kirli dili ile eleştiren Chp’li Mersin Belediye Başkanı’nın söylediklerini unutmadık. Muhalefetten alkış beklemiyoruz. Muhalefetten övgü beklemiyoruz. Sadece gölge etmesinler, başka da bir şey istemiyoruz. Teröre laf edemezler ama teröre karşı yapılan etkin mücadeleye karşı dilleri bir karış uzar. Her şeye rağmen Türkiye Yüzyıl’ında başta Savunma Sanayimiz olmak üzere çalışmalarımız devam edecektir, edecektir, edecektir! Türkiye Yüzyıl’ında, Cumhuriyetimizin 100. Yılında; AK Parti’mizi izlemeye devam edin! ”sözleriyle açıklamasını tamamladı.

Haber: Nursima Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu