Gündemİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

AK Parti Ramazan Ayında İlçeleri Turluyor

AK Parti Ramazan Ayında İlçeleri Turluyor

 

AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı, İlçe ziyaretleri programı çerçevesinde Burhaniye’deydi.AK Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran ve ekibi, AK Parti İlçe Başkanlığı önünde İlçe Başkanı Namık Kemal Gedikoğlu ve ilçe yönetimi tarafından çiçeklerle karşılandı. AK Parti İlçe Başkanı Namık Kemal Gedikoğlu, çalışmaları ve yeni hizmet binası ile ilgili bilgi verdi.

İlçe İlçe İftar Programı

Gedikoğlu, “Arkadaşlarımız devamlı sahada çalışıyorlar. Tam mahallerimizi geziyoruz. Yeni binamızın açılışını da bayramdan Sonra yapmak istiyoruz” dedi. Gezilere Ramazan 3’ncü günü Savaştepe ilçesi ile başladıklarını anlatan İl Başkanı Ekrem Başaran, “Tüm ilçelerimizi sırasıyla geziyoruz. Bu gün Burhaniye 12’nci ilçemiz oluyor. Gezilerimiz oldukça yararlı olmaktadır. Gezilerimize Büyükşehir Belediye Başkanımız Yücel Yılmaz’da katılıyorlar. Bu gün de Burhaniye’deyiz. Esnaf ziyaretleri yapacağız. Bazı kurumlara da ziyaretlerimiz olacak ”dedi.

Bayrama Büyük katılımlı Program Planlandı

Başaran ilçe ziyareti ile ilgili olarak “ Gezilerden sonra da bir değerlendirme toplantısı yapacağız. İnşallah, yararlı bir ziyaret olacak. Bayramdan sonra da çalışmalarımız devam edecek. Bu arada sahur programları da yapıyoruz .Bayramda da büyük katılımlı bir program planladık “dedi. İlçe Başkanlığı ziyaretinin ardından esnaf ziyaretleri yapıldı.AK Parti heyeti, daha sonra engelli vatandaşları ziyaret etti ve tekerlekli sandalye hediye etti. Haber: Semra Aman Akyürek

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu