GündemSiyaset

AK PARTİ SAĞLIK ÇALIŞANLARI İLE BAYRAMLAŞTI

Koronavirüs tedbirleri kapsamında gerekli önlemleri alan AK Parti Balıkesir Milletvekili Adil Çelik, Balıkesir İl Sağlık Müdürü Fevzi Yavuzyılmaz ve Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan ile birlikte, Balıkesir Devlet Hastanesi Başhekimi İlyas Yıldıran’ı akabinde, Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesi Başhekimi Adil Ozan Gökuç’u ve sağlık çalışanlarını ziyaret etti.

NE YAPSAK HAKLARINI ÖDEYEMEYİZ…

Ziyarette başhekimler ve sağlık çalışanları ile görüşen ve bayramlarını kutlayan Çelik; “Özverili çalışmaları ve çok kıymetli emekleri için tüm sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Yaşadığımız zorlu sürecin en büyük kahramanları hiç şüphesiz ki, insanımızın canlarını, kendi canlarından, kendi ailelerinden öne koyan sağlık çalışanlarıdır, ne yapsak haklarını ödeyemeyiz. Sokağa çıkma yasağı nedeniyle kutlayamadığımız bayramınızı tebrik ediyorum. Bu millet sizden razıdır, Rabbim de razı olsun.” dedi.Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan ve Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı da sağlık çalışanlarının bayramını tebrik etti ve halkımız adına şükranlarını ifade etti.

İL SAĞLIK MÜDÜRÜ “SALGIN HENÜZ BİTMEDİ, TEDBİRLİ DAVRANMAMIZ GEREKİYOR”

Sağlık İl Müdürü Fevzi Yavuzyılmaz, bayram nedeni ile yapılan bu ziyaretten büyük memnuniyet duyduklarını belirterek sağlık çalışanları adına teşekkür etti ve devamla “Salgın döneminde sağladıkları katkı için Karesi ve Altıeylül Belediye Başkanlarımıza çok teşekkür ediyorum. Esasen salgın döneminde gerek Büyükşehir, gerek ilçe belediyelerimiz, gerekse diğer kamu kurumları azami katkı verdiler. Ne kadar teşekkür etsek azdır. Bunun yanı sıra Sivil Toplum Kuruluşları ve halkımız da büyük bir dayanışma örneği sergiledi. Balıkesir büyük bir aile olduğunu gösterdi. Hep birlikte bu salgın ile mücadele ettik ve bugüne kadar başarılı olduğumuzu düşünüyorum. Ancak salgının henüz bitmediğini ve tedbirli davranmamız gerektiğini, kurallara uyulmasının hayati önemde olduğunu bu vesile ile halkımıza hatırlatmak istiyorum.” dedi.

TUĞBA HEMŞİRE UNUTULMADI…

Hastane ziyaretleri sonrasında, İl Sağlık Müdürü Fevzi Yavuzyılmaz, Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan ve Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı birlikte; 28 Nisan tarihinde koronavirüs sebebiyle hayatını kaybeden, Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesi’nde görevli Tuğba Hemşirenin ailesine taziye ziyaretinde bulunan Çelik, merhumenin eşi Veysel Kuşdemir ve ailesine başsağlığı ve sabır dileklerini iletti.Çelik; “Tuğba Hemşiremiz, büyük bir görev ve sorumluluk bilinci ile, kendi canından öne koyduğu hasta vatandaşlarımızın sağlıklarına kavuşması için çalışmış bir kardeşimizdir. Maalesef koronavirüs nedeni ile hayatını kaybetmiştir. Allah(c.c.)’tan rahmet diliyorum. Ailesine, yakınlarına ve tüm sağlık camiamıza tekrar başsağlığı diliyorum. Mekanı Cennet olsun İnşallah.” dedi.Sözlerine devam eden Çelik; “Koronavirüs nedeni ile hayatını kaybeden sağlık çalışanlarımızın görev şehidi kabul edilmesi için çalışmalarımız var. Milletimiz zaten bu kardeşlerimizi şehit hükmünde kabul ediyor. Umarım bu düzenlemeyi yapmak bize nasip olur” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu