Gündemİlçe HaberleriSiyaset

AK Parti Saha Çalışmalarına Hız Kazandırdı

AK Parti Saha Çalışmalarına Hız Kazandırdı

AK Parti Edremit İlçe Başkanlığı, Cumhuriyet Mahallesi ziyaretleri kapsamında Pazartesi Pazarı ve Cumhuriyet Parkı’nda mahalle sakinleriyle biraraya geldi.

İlçe Başkanı Ekrem Umutlu, Kadın Kolları Başkanı Esrah Gönüldok, Gençlik Kolları Başkanı Ali Armağan Çakan, yönetim kurulu üyeleri ve partinin mahalle teşkilatları yöneticileri, pazar esnafı ve alışveriş yapan vatandaşların sorunlarını dinledi. İstek, görüş ve önerilerini ileten esnaf ve vatandaşlar, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi. Mahalle halkının ilgisiyle karşılaşan AK kadrolar, daha sonra Cumhuriyet Parkı’na gitti. Çay bahçesi müşterileriyle sohbet eden İlçe Başkanı Ekrem Umutlu, görüş, istek ve ayrıca önerileri not aldı.

Pazar Esnafı İle Buluşuldu

AK Parti Edremit İlçe Teşkilatı’nı yanlarında görmekten mutluluk duyduklarını ifade eden mahalle halkı ve ayrıca Pazar esnafı, “AK Parti son 20 yıldır olduğu gibi umudumuz olmaya devam ediyor. Hayal bile edemeyeceğimiz pek çok yatırımı ve hizmeti AK Parti sayesinde gördük. Edremit ilçemizde AK Parti Teşkilatı’nı sahada, yanımızda görmek bizleri mutlu ediyor. Başkan Ekrem Umutlu ve ayrıca ekibine sıkıntılarımızı anlatıyoruz ve önerilerde bulunuyoruz. Hepsine teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

İlk Günkü Heyecanla…

AK Parti Edremit İlçe Başkanı Ekrem Umutlu ise, “İlçemizi AK Belediyecilik ile yeniden buluşturmanın zamanı geldi. Bilinen o ki, Edremit AK Partili belediye yönetimi döneminde en büyük yatırımları almış, ayrıca hizmetlere erişmiştir. Edremit halkı her şeyin en iyisini hak ediyor. AK kadrolarımız sürekli saha çalışmaları yapıyor. Teşkilat Başkanlığımız, ana kademe yönetimimiz, Kadın Kollarımız, Gençlik Kollarımız ve mahalle teşkilatlarımız sürekli vatandaşlara dokunuyor, dertlerini dinliyor. İlçemizi AK Belediyeciliğin şeffaflığı, çalışkanlığı ve ayrıca üretkenliği ile buluşturmak yolunda hızla ilerliyoruz. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın açtığı bu yolda durmadan, yorulmadan, ayrıca ilk günkü heyecanla yürüyoruz. Allah yolumuzu açık etsin” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu