GündemSiyasetTürkiye Gündemi

‘AK Parti seçmeni kulak çekecek’

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Anavatan Partisi’nin 1989 yılında yerel seçimlerde yaşadığı hezimeti hatırlatarak, “Seçmen 1989’da olduğu gibi 31 Mart’ta bir kulak çekme yapacak. Bunu AK Parti seçmeni yapacak. Çok şey değişir” dedi.

Akşener, önceki gün bir grup gazeteciyle yaptığı sohbette özete şunları söyledi:

“(CHP ile işbirliği) Hakkaniyetli bir sonuçla karşılaşıldı. 21 büyükşehrin şimdi ilçelerle ilgili olan bölümü tartışılıyor. CHP’de olan iller var. O illerle ilgili olarak ‘ne yapalım sorusunu’ muhataplarımız getirdi. Onun karşılığında bizim güçlü olduğumuz iller var. Ona göre bir işbirliği, güçbirliği konuşuluyor. 24 Haziran seçimlerinde bize oy veren seçmen yerinde duruyor. Araştırmalara göre 5 milyon seçmenin yüzde 87’si hâlâ İYİ Parti’ye oy vereceğini belirtiyor.

(Mansur Yavaş’ın adaylığı) Ankara’nın alınacağına inanıyorum. Sayın Kılıçdaroğlu şahittir bir dayatmam olmadı hiç. Ankara’nın kazanılması demek, kibir ortadan kalkar. Seçmen odaklı politika, siyaset oluşur, birbirimizle siyasi cenahta konuşabilir hale geliriz.

Sayın Mehmet Özhaseki’nin televizyon programının video kaydını izledim. Çok istekli görmedim. Mansur Bey inanıyor. Ankaralılık diye bir kavram var. O devreye girecek. Katakulliyi engelleyecek bir vicdan devreye girecek. Ankara’da yüzde 12 oyumuz var. Elimizden geleni yapacağız. Buna sandık güvenliği dahil.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu