Gündemİlçe Haberleri

AK PARTİ SINDIRGI İLÇE KONGRESİ ÇOŞKUYLA GEÇTİ

AK PARTİ SINDIRGI İLÇE KONGRESİ ÇOŞKUYLA GEÇTİ

 

AK Parti 7.olağan kongresi haftasonu Gömeçle başlayıp Ayvalık, Sındırgı ve Bigadiç ile devam etti. Sındırgı AK Parti İlçe Başkanı M.Cemil Atla kongrede yaptığı konuşmasında tarlada hasat vakti katılan ve katılmayan herkese teşekkür ederim diyerek başladığı konuşmasında göreve hazır olduklarının altını çizdi. Atla, Göreve layık olmak için elimizden geleni yapacağız. Allah mahcup etmesin ifadelerine yer verdi.

 

“AK PARTİ PARTİLERDEN BİR PARTİ DEĞİL BİR MİLLET DİRENİŞİDİR.”

Sındırgı AK Parti İlçe Kongresi açık havada gerçekleştirildi. İl Başkanı Ekrem Başaran Divan Başkanı Şahin Tin, MKYK Üyesi Yavuz Subaşı, Milletvekillerimiz Belgin Uygur, Mutlu Aydemir, Adil Çelik, Katılım sağlayan İlçe Belediye Başkanları ve Parti kademesindeki her katılımcıya teşekkür ederek başladığı konuşmasında bugün inandığı yolda yürüyen ve küresel güçlere karşı tam bağımsız Türkiye mücadelesi veren Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yolundan yürüyen arkadaşlarımızla bugün kongremiz için toplandık. Değerli dava arkadaşlarım kongreler siyasilerin kendilerini yeniden yapılandırdığı ve yeni bir heyecanla aşkla, şevkle besmele çektiği ve bir başlangıç yaptığı anlardır. Geçmişi yad etmek ve ders almak için bakıp gözümüzü kazanmaya odaklandırmalıdır. Teşkilatımızın düğün bayram günüdür. AK Parti milletimize ait bir medeniyet hayalinin eyleme geçmiş halidir. Partilerden bir parti değil bir millet direnişidir. AK Parti ve teşkilatı tarihi bir sorumluluğu sırtına yüklenmiş Anadolu ruhunun temsilcisidir. Sındırgı teşkilatı da sorumluluğu almış ve yollara düşmüş teşkilatımızdır ”dedi. Başaran konuşmasında, AK Parti hem siyaset alanında hem de diğer alanlarda milletimizin önemli yerlere gelmesinde milletimize sahip çıkmıştır. Yaşam kalitemiz, yerlilik imkânlarımız bunların ispatlarıdır. Tüm alanlarda 20 yıl öncesine göre kıyaslanmayacak günlerdeyiz. Biz yüzümüzü milletimize dönmek zorundayız. ”ifadelerine yer verdi. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, “ dertliyiz diyerek gece gündüz çalıştıklarını söyledi. Seçilmişlerin 60 ay süresi var insanı, finansı en iyi şekilde yöneterek insanlara efendi olmaya değil hizmetkâr olmaya geldik talimatını yerine getirmek için çalışıyoruz. 20ilçeyede eşit hizmet götüreceğiz bu belediye bizim değil diyerek oraya da hizmet gitmemezlik olmayacak. Talepleri ihtiyaçları belirleyerek hizmet ettik ”dedi.

AK Parti Sındırgı İlçe Teşkilatı Başkan Cemil Atla yönetiminde İbrahim Ethem Karagür,İbrahim Oran,Nermin Biricik,Sevil Yümsek,Ayşe Özgür,Fatih Kaya,İbrahim Toksöz,Şener Cengiz,Mehmet Ergün,Hasan Hüseyin Kocaman,Mehmet Gençal,Arif Erdoğan,Necdet Gün,Muhammet Demir yer aldı.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu