GündemSiyasetTürkiye Gündemi

AK PARTİ’DE YEREL SEÇİM ATAĞI!

AK Parti’nin eğitimlerden sorumlu birimi olan AR-GE Başkanlığı’nın81 ilde teşkilatlara yönelik, “Teşkilat, Siyasal İletişim ve Yerel Seçimler” konulu eğitim programı başlattığı öğrenildi.

AK Parti’nin eğitimlerden sorumlu birimi olan AR-GE Başkanlığı, 81 ilde teşkilatlara yönelik, “Teşkilat, Siyasal İletişim ve Yerel Seçimler” konulu eğitim programlarına başladı. AK Parti AR-GE Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, teşkilatların yerel seçimlere giden süreçte saha çalışmaları sırasında seçmen ile kuracakları iletişimin gücünü artırmak için eğitim programları düzenlendiği belirtildi. Eski bakanlar, milletvekilleri ve siyasi aktörlerin katılımıyla düzenlenen eğitimlerde, parti üyelerine hem belediyecilik hem de siyaset ile ilgili önemli bilgiler veriliyor.

Eğitim programında hangi konular var?

Söz konusu eğitim programlarında, “iletişim yönetimi ve etki, söylem birliği”, “Cumhur İttifakı’nın ruhu ve iletişimi” gibi konuların yanı sıra gündeme ilişkin konuların yer aldığı belirtildi. İki aşamadan oluşan programların ilk bölümünde, konuşmacıların, belirlenen konular üzerinden bilgi birikimlerini parti teşkilatıyla paylaştığı, ikinci bölümde ise soru-cevap bölümün yer aldığı aktarıldı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu